Αν δεν υπήρχε η αμείωτη προφορά του κόσμου, 300 ανασφάλιστοι ασθενείς θα έμεναν χωρίς φάρμακο κάθε μέρα – Συγκέντρωση Φαρμάκων στον Ιερό Ναό Αγ.Παντελεήμονα Ιλισσού

Print Friendly, PDF & EmailΟ Προϊστάμενος του Ναού Πατήρ Ιωάννης με τον πρόεδρο του ΙΣΑ κο Πατoύλη και το Διευθυντή της Αποστολής κο Δήμτσα, καθώς και τους εθελοντές στη συλλογή φαρμάκων.


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και σήμερα η δράση του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και του ΣΚΑΙ «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» στον Ιερό Ναό Αγ. Παντελεήμονα Ιλισσου. Δεκάδες συμπολίτες μας κατεύθασαν στο Ναό για να προσφέρουν φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό για τους ανασφάλιστους πολίτες του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.


Η Συμβολή του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του ΣΚΑΙ είναι πολύ σημαντική στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ανασφάλιστων ασθενών, αν αναλογιστεί κανείς ότι 300 ασθενείς την ημέρα που λαμβάνουν δωρεάν το φάρμακό τους, δεν έχουν τη δυνατότητα να το πληρώσουν.


‘Συνεχίζουμε με αμείωτο ενδιαφέρον και ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας. Και αν δεν υπήρχε η προφορά του κόσμου, χιλιάδες ανασφάλιστοι άρρωστοι θα έμεναν χωρίς φάρμακο’ δήλωσε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στη διαδικασία αυτή, τόνισε τη μεγάλη στήριξη του ΣΦΕΕ και πολλών Φαρμακευτικών Εταιρειών προς το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.


‘Είναι συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου και αυτο μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με γνώμονα την ανακούφιση των φτωχών και άρρωστων συνανθρώπων μας.’ τόνισε ο Γεν Διευθυντής της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κος Κωνσταντίνος Δήμτσας.


Στη συλλογή φαρμάκων παρευρέθησαν ο Προϊστάμενος του Ναού Πάτερ Ιωαννης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης, ο Διευθυντής της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κος Κωστής Δήμτσας, η Φαρμακοποιός του Ιατρείου κα ʼννα Παπαπροκοπίου και οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής κκ Μαρία Παιδονόμου, Ελένη Μελιάδου, Σούλα Πέτσα, Ευγενία Δασκαλοπούλου, Χρήστος Δασκαλόπουλος και Ελένη Δουλιανάκη, καθώς και ο κος Νίκος Κατσιάρας από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Από τον ΣΚΑΙ παρευρέθησαν οι έγκριτοι δημοσιογράφοι Πέτρος Κιρκιλής και Γιώργος Τσελίκας.


Οι σάκοι μετεφέρθησαν με όχημα της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για να ακολουθήσει στο Κοινωνικό Φαρμακείο η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους.


Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή 9πμ-5μμ και το Κοινωνικό του Φαρμακείο 9πμ με 2μμ, στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 38 47 374.

Μετάβαση στο περιεχόμενο