Αλλαγές στα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου από την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Print Friendly, PDF & Email
• Διπλασιάζεται η συχνότητα δρομολογίων τις καθημερινές


• Αναστέλλεται η λειτουργία τις Κυριακές και τα απογεύματα του Σαββάτου , λόγω πολύ χαμηλής επιβατικής κίνησης


Από την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 αλλάζουν τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου.


Συγκεκριμένα, μελετώντας τα νέα δεδομένα όσον αφορά την επιβατική κίνηση και τις ανάγκες όσων χρησιμοποιούν καθημερινά τα δημοτικά λεωφορεία για τις μετακινήσεις τους, αλλά και τη μεταφορά μαθητών και φοιτητών της πόλης μας σε ημερήσια βάση, που πραγματοποιείται κι αυτή από τη Δημοτική Συγκοινωνία, προχωράμε:


• Στην αύξηση των δρομολογίων τις καθημερινές , όπου ουσιαστικά θα διπλασιαστούν τα δρομολόγια. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση έως και 50% σε σχέση με σήμερα του χρόνου αναμονής μεταξύ των δρομολογίων.

• Στην αναστολή λειτουργίας της Δημοτικής Υπηρεσίας τις Κυριακές και τα απογεύματα του Σαββάτου, αφού οι επιβάτες που μετακινούνται τις ημέρες αυτές δεν ξεπερνούν τους 40.


Με την αλλαγή στα δρομολόγια θα εξυπηρετηθούν καλύτερα τις εργάσιμες ημέρες οι κάτοικοι , οι εργαζόμενοι, οι μαθητές και φοιτητές, αλλά και οι επισκέπτες της αγοράς της πόλης μας. Υπολογίζεται ότι σε ημερήσια βάση χρησιμοποιούν τη Δημοτική Συγκοινωνία περισσότεροι από 10.000 επιβάτες.


Ενώ παράλληλα θα εξοικονομηθούν σημαντικά κονδύλια από την αναστολή λειτουργίας της υπηρεσίας τις Κυριακές και τα απογεύματα του Σαββάτου, όπου οι ανάγκες μετακίνησης είναι σχεδόν ανύπαρκτες σε σχέση με τις εργάσιμες ημέρες.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο