Ακόμη πιο φιλικό στους επισκέπτες και στους καταναλωτές το Εμπορικό Κέντρο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Πρόγραμμα δωρεάν φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά στον παιδικό σταθμό «Νέο Τέρμα» (Θεμιστοκλέους 3)

Από Τετάρτη 21 Ιουνίου, παράλληλα, με τα εγκαίνια του σύγχρονου υπόγειου χώρου στάθμευσης σε άμεση σύνδεση με τους εμπορικούς πεζόδρομους του κέντρου της πόλης και της Smart Plaza, μίας «έξυπνης» πλατείας με σύγχρονα χαρακτηριστικά, τοπόσημο και πόλος έλξης για τους νέους, το εμπορικό κέντρου του Αμαρουσίου γίνεται ακόμα πιο φιλικό και προσβάσιμο σε επισκέπτες και καταναλωτές, ο Δήμος Αμαρουσίου προσφέρει δωρεάν φύλαξη και δημιουργική απασχόληση στα μικρά παιδιά ώστε οι γονείς τους να μπορούν να πραγματοποιούν με άνεση τις αγορές τους.

Συγκεκριμένα, στον δημοτικό παιδικό σταθμό «Νέο Τέρμα» επί της οδού Θεμιστοκλέους 3 από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. θα λειτουργεί πρόγραμμα φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 3 ετών και άνω.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνο 2106128525.

Με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας του προγράμματος φύλαξης με την αφορμή των εγκαινίων, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Θέλουμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές και στους επισκέπτες μας μία συνολική όμορφη εμπειρία αγορών και βόλτας στο εμπορικό κέντρο της πόλης μας. Με άνετη στάθμευση στο σύγχρονο υπόγειο πάρκινγκ του κέντρου της πόλης, με μία ξεχωριστή περιήγηση στην «έξυπνη» πλατεία – στολίδι στην καρδιά της πόλης μας και στους βιοκλιματικούς πεζόδρομους, τώρα χάρη και στο δωρεάν πρόγραμμα φύλαξης για τα μικρά παιδιά που εγκαινιάζουμε, υλοποιούμε τη στόχευσή μας αυτή».

 

Σχετικά αρχείαΑκόμη πιο φιλικό στους επισκέπτες και στους καταναλωτές το Εμπορικό Κέντρο Αμαρουσίου_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο