Αίτημα του Δήμου Αμαρουσίου προς την Περιφέρεια Αττικής, για την απόφραξη φρεατίου ομβρίων υδάτων επί της Λεωφ. Κηφισίας

Print Friendly, PDF & Email

Από τη διαδικασία απόφραξης του φρεατίου από τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής κατόπιν αιτήματος του Δήμου Αμαρουσίου.


 


Έπειτα από καταγγελίες πολιτών αλλά και διερχόμενων οδηγών για την εμφάνιση μεγάλης ποσότητας υδάτων που διαρρέουν στη Λεωφ. Κηφισίας, συνεργείο του Δήμου Αμαρουσίου προχώρησε στις 4/3/2013 σε αυτοψία και διαπίστωσε την υπερχείλιση του φρεατίου ομβρίων υδάτων που βρίσκεται στη συμβολή Β. Σοφίας και Κηφισίας (έναντι 104).


Το συγκεκριμένο φρεάτιο χρήζει απόφραξης από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής στην οποία ανήκει η αρμοδιότητα για τον καθαρισμό των φρεατίων. Για το λόγο αυτό η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου απέστειλε έγγραφο στις 5/3/2013 (Α.Π. 018468) προς τη Διεύθυνση Κατασκευών Υδραυλικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής, ζητώντας να υπάρξουν άμεσες ενέργειες καθαρισμού του φρεατίου.


Μέχρι να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός και η απόφραξη, παρακαλούνται οι οδηγοί που διέρχονται από τη Λεωφ. Κηφισίας στο συγκεκριμένο ύψος να είναι προσεκτικοί προκειμένου να αποφευχθεί η πρόκληση ατυχήματος.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο