Αγώνας Σκυταλοδρομιών Δρόμου «Maroussi Vikos Relays» Το Μαρούσι παίρνει τη σκυτάλη! – Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη και του Προέδρου της ΔΕΘ HELEXPO Τ. Τζήκα

Print Friendly, PDF & Email

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος της ΔΕΘ HELEXPO κ. Τάσος Τζήκας, την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 και ώρα 11:00,  στo Δημαρχείο Αμαρουσίου(Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), για τη διεξαγωγή των 1ων αγώνων Σκυταλοδρομιών Δρόμου «Maroussi Vikos Relays» , που διοργανώνεται στο Δήμο Αμαρουσίου, σε συνεργασία με τη ΔΕΘ HELLEXPO και τον Αθλητικό Σύλλογο «Ερμής 1877» και εντάσσονται στη μεγαλύτερη πανελλαδική σειρά αγώνων δρόμου τα « Bikos Reiays 2015 ».  

Στη συνέντευξη τύπου ομιλητές επίσης θα είναι: Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, ο Παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς, η Ολυμπιονίκης Νέων Αθηνά Αγγελόπουλου και ο Διευθυντής των Βίκος Relays Λευθέρης Πλακίδας. 

 O αγώνας σκυταλοδρομίας «Maroussi Vikos Relays» δεν είναι ένας ακόμη αγώνας τρεξίματος. Με  όχημα τη σκυτάλη, ο αγώνας αυτός μεταφέρει από χέρι σε χέρι το μήνυμα της ομαδικότητας, της συνεργασίας, της  υποστήριξης και αλληλεγγύης για την επίτευξη ενός κοινού στόχου. Παίρνουμε και δίνουμε σκυτάλη, τρέχουμε και διασκεδάζουμε στους δρόμους του Αμαρουσίου, όχι απλά για την προσωπική άθληση και ευεξία, αλλά και για τη στήριξη του έργου που παράγεται προς τους συνανθρώπους μας στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων  του Δήμου Αμαρουσίου και στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα.

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης του αγώνα σκυταλοδρομιών δρόμου στο Μαρούσι ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης σημειώνει:
« Οι αγώνες σκυταλοδρομίας στους δρόμους της πόλης μας δεν είναι ένας τυπικός αγώνας δρόμου. Ως o 8Ος σταθμός αυτής της διαδρομής, μεταφέρουμε το μήνυμα ότι όταν ενώνουμε τα χέρια  μέσα από την προσωπική προσπάθεια του καθενός μας, κάθε στόχος είναι επιτεύξιμος, πόσο μάλλον όταν επίκεντρο και αποδέκτης της προσπάθειας αυτής είναι οι συνάνθρωποί μας που χρήζουν ιδιαίτερης μέριμνας και υποστήριξης.»                          

Ο αγώνας σκυταλοδρομιών στο Μαρούσι θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Απριλίου και ώρα από 10:30 έως 13:00, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού στη διασταύρωση των οδών  Ολυμπιονίκου Τσικλητήρα και Κ. Καραμανλή.      

Τη σκυτάλη παίρνουν πρώτα οι μικροί μας φίλοι όπου συμμετέχουν σε αγωνίσματα  4x 50μ.  και 4×100μ. και 4×200. Μετά ακολουθούν οι έφηβοι στο αγώνισμα 4x1000m. Τέλος θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα 4×2000μ. και 2x 4000μ. που αφορούν όλες τις ηλικίες και όλους του συμπολίτες.   Στο αθλητικό πάρτι στο Μαρούσι  τρέχουν οικογένειες παιδιά, άτομα με αναπηρία ηλικιωμένοι μαζί με κορυφαίους αθλητές κα πρωταθλητές.
 Μία μοναδική ευκαιρία όπου συνυπάρχουν ομαδικά και αρμονικά ο αγωνιστικός και ο μαζικός αθλητισμός, σε ένα αγώνα δρόμου για όλους.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του BIKOS RELAYS – www.relays.gr

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο