Αφήνουμε τον κύριο Μαγιάκη στη λογική της μιζέριας. Η Διοίκησή μας επιλέγει τη δημιουργία και την ανάπτυξη

Print Friendly, PDF & Email

Για άλλη μια φορά ο Λευτέρης Μαγιάκης αρέσκεται στη φθηνή κριτική για λόγους επικοινωνιακού εντυπωσιασμού με ανούσιες αναφορές σε ένα σύνθετο σύγχρονο έργο που η Διοίκηση Πατούλη οραματίστηκε και υλοποίησε.

Δεν δικαιούται ο κ. Μαγιάκης, να διερωτάται για την καθυστέρηση στην έγκαιρη παράδοση του έργου όταν πολύ καλά γνωρίζει ότι ο ίδιος βάζει τις δικές του τρικλοποδιές με τη σειρά προσφυγών του κατά του έργου.

Η Διοίκηση Πατούλη δεν ήθελε να παραδώσει μία «στεγνή» πλατεία στους Μαρουσιώτες βάσει των προβλεπόμενων όρων της σύβασης, αλλά θέλει να παραδώσει στους πολίτες μία σύγχρονη λειτουργική πλατεία με στόχο τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των Μαρουσιωτών.

Αφήνουμε τον κύριο Μαγιάκη στη λογική της μιζέριας. Η διοίκησή μας επιλέγει τη διεκδίκηση, τη δημιουργία και την ανάπτυξη.

Αφήνουμε τον κύριο Μαγιάκη δεμένο στο άρμα του ΣΥΡΙΖΑ, μιας παράταξης που φέρει την υπογραφή της κατάντιας της κεντρικής πολιτικής σκηνής, της δαιδαλώδους γραφειοκρατίας, μιας κυβέρνησης που για άλλη μια φορά έβαλε στο μάτι τα αποθεματικά των Δήμων για να δημιουργήσει υπερπλεονάσματα υπονομεύοντας τις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο