5οι Αγώνες Δρόμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» 2018

Print Friendly, PDF & Email

Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τη συμμετοχή του πολυνίκη Μαραθωνοδρόμου, συντονιστή των αγώνων Ν. Πολιά και του εγγονού του Ολυμπιονίκη Μαραθωνοδρόμου Σπύρου Λούη   

 

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018, ώρα 11:00, Δημαρχείο Αμαρουσίου

 

Με αφορμή τη διεξαγωγή της 5ης μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης «Αγώνες Δρόμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης», που έχουν αγκαλιάσει όλα τα προηγούμενα χρόνια μικροί και μεγάλοι, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 στις 11:00 π.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).          

 

Στη Συνέντευξη Τύπου θα συμμετέχουν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Σπύρος Σταθούλης, ο πολυνίκης Μαραθωνοδρόμος, τεχνικός διευθυντής και συντονιστής των αγώνων κ. Νίκος Πολιάς και ο εγγονός του Ολυμπιονίκη Μαραθωνοδρόμου Σπύρος Λούης.

 

Οι Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» ξεκίνησαν με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, με σκοπό να τιμηθεί ο Μαρουσιώτης, Χρυσός Ολυμπιονίκης του Μαραθωνίου Σπύρος Λούης, μέσα από αγώνες μαζικής συμμετοχής, στους οποίους έχουν την ευκαιρία  να συμμετέχουν όλοι, τόσο οι δημότες Αμαρουσίου, όσο και οι δημότες της ευρύτερης περιοχής.

Επίσης, να ζήσουν οι νέοι μας τη χαρά που προσφέρει ο Αθλητισμός και το τρέξιμο, γνωρίζοντας την ιστορία μας.

Παράλληλα ,οι Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» έχουν και φιλανθρωπικό πρόσημο, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων.                     

 

Οι Αγώνες Δρόμου 10χλμ, 5χλμ και 1χλμ για παιδιά θα διεξαχθούν την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, από τις 10:00π.μ. -12:30 μ.μ. με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Άγαλμα του Σπύρου Λούη – Δημαρχείο Αμαρουσίου.   

 

Οι εγγραφές συμμετοχής στους αγώνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Περισσότερες πληροφορίες στο www.spiroslouisrun.gr 

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο