5ο δωρεάν σεμινάριο ‘Believe in you’ από το Flowmagazine.gr υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email








 


Με το 5ο δωρεάν σεμινάριο με θέμα: «Χτίζοντας νοοτροπία νικητή» ολοκληρώνεται την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 ο κύκλος των δωρεάν σεμιναρίων ‘Believe in you’, ανοιχτά για το ευρύ κοινό, που διοργανώνει το ηλεκτρονικό περιοδικό Flowmagazine.gr με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.


Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του περιοδικού Flowmagazine.gr που έχει ως στόχο την ενίσχυση της ψυχολογίας και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και να υλοποιήσουν τους στόχους τους.


Το 5ο σεμινάριο έχει σκοπό να παρουσιάσει το πώς μπορούμε να χτίσουμε νοοτροπία νικητή, πώς να διαχειριστούμε την ήττα και γιατί είναι απαραίτητα για την επιτυχία. Παράλληλα, θα αναπτυχθούν οι παράγοντες, τα ερεθίσματα αλλά και τα προσωπικά χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στην απόκτηση νοοτροπίας νικητή.


Εισηγήτριες θα είναι η Εύη Ξυραφά, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας, και ο Κωνσταντίνος Γεωργούλας, προπονητής στην επιλογή ταλέντων.


Τόπος διεξαγωγής: Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι


Ημερομηνία διεξαγωγής: Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013


Ώρα προσέλευσης: 17:30


Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6128281


Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.


Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στη φόρμα που θα βρει στο www.flowmagazine.gr/believe_in_you_5


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο