4ος Αγώνας Δρόμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης»

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Κάλεσμα Ελπίδας με φιλανθρωπικό χαραχτήρα και τιμή στον Σπύρο Λούη

Για 4η συνεχή χρονιά ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει τον Αγώνα Δρόμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» προς τιμήν του Μαρουσιώτη Χρυσού Ολυμπιονίκη του Μαραθωνίου Δρόμου.

Η  πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη που  κάθε χρόνο αγκαλιάζεται από ολοένα και περισσότερους πολίτες καταγράφοντας χιλιάδες συμμετοχές έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού μέρος των εσόδων του Αγώνα θα διατεθούν στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο Αγώνας δρόμου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 φεβρουαρίου 2017 με σημείο εκκίνησης και τερματισμού του Δημαρχείο Αμαρουσίου, ενώ το πρόγραμμα διοργάνωσης θα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10χλμ, 5χλμ και 1χλμ.

Σε όλους τους δρομείς θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο, ενώ θα βραβευτούν οι τρείς πρώτοι άνδρες και οι τρείς πρώτες γυναίκες σε κάθε αγώνα. 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου ευχαρίστησε τους διοργανωτές αλλά και τους χορηγούς για την καθοριστική συμβολή τους και  τόνισε μεταξύ άλλων πως αυτό το κάλεσμα ελπίδας και τιμής για τον Χρυσό Ολυμπιονίκη «Σπύρο Λούη» σκοπό έχει να παρακινήσει τους πολίτες και ειδικότερα τους νέους να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό να βελτιώσουν την Φυσική τους κατάσταση  με αποτέλεσμα να έχουν καλύτερη υγεία με λιγότερα προβλήματα και καλύτερη ποιότητα ζωής».

Παρόντες στην συνέντευξη τύπου ήταν ο εγγονός του Μαραθωνοδρόμου κ. Σπύρος Λούης,  ο Πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ κ. Χ. Γεωργακόπουλος, ο Τεχνικός Σύμβουλος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ κ. Χ. Καρούζος, η Πρωταθλήτρια Μαραθωνοδρόμος & Εκπρόσωπος της Οργάνωσης «Όραμα Ελπίδας»  κ. Μ. Πολύζου, ο Τεχνικός Διευθυντής, Συντονιστής Αγώνα All Aboout Running κ. Πολιάς, η Brand Manager Kinder κ. Χ. Γαιτάνη,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ν. Γαρδέλης, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού κ. Ρ. Χαλιώτη και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Π. Κόνιαρης.

Σημειώνεται ότι στους αγώνες θα υπάρξει ανώτατο όριο συμμετοχών που θα είναι τα 600 άτομα για τα 5  και 10 χλμ και 400 για τον παιδικό αγώνα.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Χορηγοί των Αγώνων Δρόμου «Σπύρος Λούης» 2016 είναι:

WINDKINDERPUMARUNNERΒΙΚΟΣ

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο www.spiroslouisrun.gr.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη συνέντευξη τύπου για τον 4ο Αγώνα Δρόμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης»


Στιγμιότυπο 2 από τη συνέντευξη τύπου για τον 4ο Αγώνα Δρόμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης»

Μετάβαση στο περιεχόμενο