4ο Παιδικό Φεστιβάλ Παιδικών Σταθμών Δήμου Αμαρουσίου. Τα θεατρικά δρώμενα του 1ου Παιδικού Σταθμού Αγίων Αναργύρων παρακολούθησε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 136Kb|


Τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αγίων Αναργύρων συμμετέχουν στο 4ο Παιδικό Φεστιβάλ, αποσπώντας το χειροκρότημα  όλων για τη χάρη και τον αυθορμητισμό τους.
|download file .jpg 142Kb|


|download file .jpg 145Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τον Πρόεδρο των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών Κώστα Αντωνόπουλο, γονείς και φίλους παρακολουθούν τα θεατρικά δρώμενα του 1ου Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Αγίων Αναργύρων, στο Δημαρχείο.
|download file .jpg 164Kb|


Τα θεατρικά δρώμενα του 1ου Παιδικού Σταθμού Αγίων Αναργύρων παρακολούθησε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης


Συνεχίζεται το 4ο Παιδικό Φεστιβάλ των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου, με τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο χορό, στο τραγούδι και στα θεατρικά δρώμενα, προσφέροντας χαρά και ικανοποίηση τόσο στους γονείς τους, όσο και σε όλους τους παρευρισκόμενους.


Τις εκδηλώσεις του 1ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Αγίων Αναργύρων, στο Δημαρχείο, παρακολούθησε από κοντά ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, συνοδεύομενος από τον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών Κώστα Αντωνόπουλο.


Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης ευχήθηκε καλή επιτυχία στα παιδιά για την προσπάθειά τους, συγχαίροντας παράλληλα το εκπαιδευτικό, το διοικητικό προσωπικό και όλους τους εργαζόμενους για τις άοκνες προσπάθειές τους, ώστε οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αμαρουσίου να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στα παιδιά. «Μαζί με τους εργαζόμενους, προσπαθούμε με καθημερινή δουλειά και έργο οι παιδικοί σταθμοί να γίνουν ακόμη καλύτεροι. Με την πίστη ότι τα παιδιά είναι το μέλλον της πόλης, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να ενισχύουμε την προσπάθεια της σύγχρονης οικογένειας στην ανατροφή και στην ομαλή ανάπτυξη των παιδιών της» κατέληξε ο κ. Δήμαρχος.


Τα παιδιά απέσπασαν το χειροκρότημα όλων για τη χάρη και τον αυθορμητισμό που παρουσίασαν όσα διδάχθηκαν από τους νηπιαγωγούς τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο