4 Νέοι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email
Γ. Πατούλης:«Καθήκον όλων μας να διευκολύνουμε τις εργαζόμενες μητέρες της πόλης μας. »
 


  
  
|download _.jpg file 316KB||download _.jpg file 297 KB|
 

Με σύγχρονα μέσα νέας Τεχνολογίας εξοπλίζονται οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Αμαρουσίου.


Ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης παρέδωσε δεκαοκτώ ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών στην συνάντηση που είχαν την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στόχος μας, υπογράμμισε ο κ. Πατούλης «είναι η εύρυθμη λειτουργία των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου μας. Εργαζόμαστε νύχτα μέρα, για να προσφέρουμε σε κάθε Μαρουσιώτικη οικογένεια, στην εργαζόμενη γυναίκα της πόλης μας, υπηρεσίες ποιότητας. Και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς ».


Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές θα είναι συνδεδεμένοι με έναν κεντρικό τομέα του Δήμου για άμεση επικοινωνία, θα υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενώ επιπλέον οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα έχουν δικό τους κόμβο στην ιστοσελίδα του Δήμου.


Παράλληλα, ο κ. Δήμαρχος ανακοίνωσε στους εργαζόμενους των Βρεφονηπιακών Σταθμών ότι θα διατεθούν στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς δέκα πολυμηχανήματα  (για αποστολή φαξ, εκτυπώσεις, φωτοτυπίες και σκανάρισμα) που θα διευκολύνουν τη διεκπεραίωση της εργασίας τους, χωρίς χάσιμο χρόνου. 


Στην συνάντηση με τους εργαζόμενους των Βρεφονηπιακών Σταθμών ο κ. Γιώργος Πατούλης προανήγγειλε τη λειτουργία τεσσάρων νέων Βρεφονηπιακών Σταθμών.


Ειδικότερα, ανέφερε ότι ήδη είναι έτοιμος και λειτουργεί στην Αριστοτέλους ένας Βρεφονηπιακός Σταθμός, ο οποίος σύντομα πρόκειται να εγκαινιαστεί.
Σε ιδιόκτητα κτίρια του Δήμου Αμαρουσίου με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές κατασκευής και λειτουργίας πρόκειται να λειτουργήσουν άμεσα ένας σταθμός στην Παπαναστασίου (Κτήμα Βορρέ), ένας  στο Σωρό και ένας ακόμη  στο Στούντιο ʼλφα.


Επίσης, πρόθεση μας είπε ο κ. Δήμαρχος είναι στον πολυχώρο του Αγίου Θωμά, που βρίσκεται πίσω από κλειστό γήπεδο μπάσκετ, να μεταστεγαστεί ο Βρεφονηπιακός Σταθμός του Αγίου Θωμά και τα γραφεία της διοίκησης.
Και βεβαίως πρόσθεσε ο κ. Πατούλης πάντα στο μυαλό μας έχουμε την επιδοτούμενη κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού μέσω του ΟΕΚ. Είμαστε σε σχετική διεργασία και αν όχι φέτος του χρόνου θα έχει ολοκληρωθεί.


Με τη λειτουργία των 4 νέων Βρεφονηπιακών Σταθμών, για την περίοδο 2007 – 2008, ο συνολικός αριθμός τους θα ανέλθει στους 17 .

Μετάβαση στο περιεχόμενο