4 Οκτωβρίου 2018: Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας θα παραμείνει ανοικτό έως τις 8 το βράδυ, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων

Print Friendly, PDF & Email

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Δήμου Αμαρουσίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (4 Οκτωβρίου), θα παραμείνει ανοικτό από τις 08:00 έως τις 20:00, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να επισκεφθεί το Μουσείο και κατά τις απογεματινές ώρες και να γνωρίσει τα πλούσια εκθέματά του.            

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Δήμου Αμαρουσίου είναι ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία της Ελλάδας σε αριθμό και πληρότητα ταριχευμένων εκθεμάτων.
 Στον ελκυστικό χώρο του, ιδιοκτησίας του Δήμου Αμαρουσίου, η συλλογή από πτηνά, θηλαστικά, ερπετά , έντομα, κρανία, φωλιές και κογχύλια από την Ελλάδα και από άλλα μέρη του κόσμου, παρέχει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να γνωρίσει και να αγαπήσει την φύση, να αναπτύξει περιβαλλοντική συνείδηση και κατά συνέπεια, να δραστηριοποιηθεί με εθελοντικές δράσεις για την προστασία της.

Παράλληλα, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας συμβάλει και στην προαγωγή της επιστημονικής έρευνας για το φυσικό περιβάλλον, μέσω των δραστηριοτήτων που αναλαμβάνει τόσο σε τοπικό όσο και σε επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://www.mfida.gr/(S(xdqcq055kibhri552i5bcq45))/fmain.aspx

 

 

Σχετικά αρχεία5 Οκτωβρίου 2018: Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας θα παραμείνει ανοικτό έως τις 8 το βράδυ, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο