3η Εθελοντική Αιμοδοσία από τον Οργανισμό Υγείας Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Τρίτη 25 και Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008


Γ. Πατούλης:  Η αιμοδοσία είναι μια ανώδυνη διαδικασία για τον αιμοδότη, που όμως μπορεί να σώσει ζωές. Ας δώσουμε δέκα λεπτά από το χρόνο μας προσφέροντας την ελπίδα της ζωής.


Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας οργανώνει ο Οργανισμός Υγείας Δήμου Αμαρουσίου σε μία προσπάθεια να ενισχυθεί η Δημοτική Τράπεζα Αίματος, ώστε να δύναται να εξυπηρετήσει κάθε πολίτη που χρειάζεται να κάνει μετάγγιση αίματος.
        
Η 3η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποιείται σε συνεργασία με το κινητό συνεργείο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ»
στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Β. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα),
την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008 από 09:00 -1400 και
την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008 από 14:00 – 19:00    


Ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια της εθελοντικής αιμοδοσίας και να προσέλθουν να προσφέρουν αίμα, πράξη ύψιστης κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας.
«Η αιμοδοσία είναι μια ανώδυνη διαδικασία για τον αιμοδότη, που όμως μπορεί να σώσει ζωές. Ας δώσουμε δέκα λεπτά από το χρόνο μας προσφέροντας την ελπίδα της ζωής.»


Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Υγείας Δήμου Αμαρουσίου  κ. Κώστας Νταλούκας κάνει έκκληση σε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στην προσφορά αίματος στον συνάνθρωπό μας με την προτροπή «να γίνουμε όλοι μια ψυχή και να ευαισθητοποιήσουμε και τους άλλους γύρω μας ότι υπάρχει ανάγκη από αίμα.
Ας σκεφτούμε συμπληρώνει «ότι μπορεί κάποιος δικό μας κάποια στιγμή να χρειαστεί αίμα.» 

Μετάβαση στο περιεχόμενο