320 κιλά φρέσκα ψάρια διένειμε ακόμη το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών

Print Friendly, PDF & Email

320 κιλά φρέσκα ψάρια διένειμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας, στη 10η κατά σειρά διανομή φρέσκων αλιευμάτων, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 7 Μαρτίου 2017.

Τα νωπά αλιεύματα παραδόθηκαν στους δικαιούχους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως  Θεοτόκου, στον Ιερό Ναό Αγίας Φιλοθέης, σε ευπαθείς οικογένειες των Εργατικών Κατοικιών, σε μέλη του ΚΑΠΗ, σε εργαζόμενες των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαριστεί  θερμά τον Γενικό Διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κ. Βασίλη Κατσιώτη για τη νέα χορηγία νωπών αλιευμάτων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, καθώς και για την αγαστή συνεργασία, μέσα από την οποία εκφράζεται έμπρακτα η ευαισθησία και η κοινωνική αλληλεγγύη προς τους τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Η κοινωνική αυτή δράση υλοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη και με τη στήριξη του Γενικού Διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κ. Κατσιώτη. 

 

Σχετικά αρχεία320 κιλά φρέσκα ψάρια διένειμε ακόμη το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο