30.000 ευρώ για την εκπαίδευση των εθελοντών νέων του Διαδημοτικού Δικτύου Δομών Υγείας

Print Friendly, PDF & Email
Γ. Πατούλης: Η στήριξη και η ανάπτυξη του εθελοντικού κινήματος στο Δήμο Αμαρουσίου και στο Διαδημοτικό Δίκτυο Δομών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΤΑ, αποτελεί για μας βασική επιδίωξη. Το έργο των εθελοντών νέων είναι θεμελιώδους σημασίας σε κρίσιμους τομείς όπως είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η υγεία και η κοινωνική αλληλεγγύη.|download _.jpg file 726 KB|


Στην υπογραφή σύμβασης για την επιχορήγηση της εκπαίδευσης των εθελοντών νέων που απασχολούνται στο Διαδημοτικό Δίκτυο Δομών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης προχώρησαν χτες ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς κ. Παντελής Σκλιάς και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου κ. Γιώργος Πατούλης.


Η επιχορήγηση ανέρχεται στο ποσό των 30.000 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί μέσα από τα εθελοντικά προγράμματα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.


Ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς κ. Π. Σκλιάς συνεχάρη τον κ. Πατούλη για το εθελοντικό κίνημα που αναπτύσσεται τόσο στο Δήμο Αμαρουσίου όσο και στο Διαδημοτικό Δίκτυο Δομών Υγείας και δεσμεύθηκε να υπάρξει και μελλοντική συνεργασία για τους εθελοντές νέους που προσφέρουν τις υπηρεσίες του στο Δήμο Αμαρουσίου.


Με αφορμή την επίτευξη αυτής της συμφωνίας ο κ. Πατούλης δήλωσε:


«Η στήριξη και η ανάπτυξη του εθελοντικού κινήματος στο Δήμο Αμαρουσίου και στο Διαδημοτικό Δίκτυο Δομών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΤΑ αποτελεί για μας βασική επιδίωξη. Το έργο των εθελοντών νέων είναι θεμελιώδους σημασίας σε κρίσιμους τομείς όπως είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η υγεία και η κοινωνική αλληλεγγύη. ΄Ολο και περισσότεροι νέοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας για συμμετοχή στα εθελοντικά προγράμματα του Δήμου μας. Η συμφωνία που υπογράψαμε με το Γενικό Γραμματέα Νέας Γενιάς για την πιλοτική επιχορήγηση της εκπαίδευσης των εθελοντών νέων του Διαδημοτικού Δικτύου, είναι μια πολύ καλή αρχή και αυτή η συνεργασία θα συνεχισθεί για την ενίσχυση του εθελοντικού κινήματος του Δήμου Αμαρουσίου».

Μετάβαση στο περιεχόμενο