2η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ

Print Friendly, PDF & Email
Περισσότεροι από 1.700 συμπολίτες μας στη συναυλία ανθρωπιάς του Δήμου Αμαρουσίου με το Γιάννη Κότσιρα
 
|download _.jpg file 475 KB|

Οι πρωτοβουλίες συμπαράστασης και στήριξης των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου συνεχίζονται από το Δήμο Αμαρουσίου.


Μετά την επιτυχημένη συναυλία με τους Μίμη Πλέσσα, Μάριο Φραγκούλη, Γιώργο Περρή και  Ελένη Πέτα , στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, o Δήμος Αμαρουσίου διοργάνωσε την Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2007, μια ακόμη συναυλία στο Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά , με το Γιάννη Κότσιρα και δύο ακόμη νέους καλλιτέχνες, τη Σοφία Στρατή και του Θάνο Παπανικολάου.

 
Περισσότεροι από 1700 συμπολίτες μας, κυρίως νέα παιδιά , συμμετείχαν στην εκδήλωση ανθρωπιάς και τραγούδησαν αγαπημένα τραγούδια. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες για την ευγενική συνεισφορά τους αλλά και τους Μαρουσιώτες που παραβρέθηκαν, υποσχέθηκε ότι ο Δήμος μας θα αναλάβει και στο μέλλον σε ανάλογες περιστάσεις παρόμοιες πρωτοβουλίες. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «στόχος της δημοτικής μας πολιτικής είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών και η ενεργός συμμετοχή τους σε εθελοντικές πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν μια κοινωνία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης».

Μετάβαση στο περιεχόμενο