2η Εθελοντική αναδάσωση για το 2014 από τον Σ.Π.Α.Π στο Πεντελικό

Print Friendly, PDF & Email
 


Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 10 π.μ., στη θέση ΚαραούλιΤην Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 10 π.μ. συνεχίζεται η προσπάθεια του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος με τη 2η Εθελοντική Αναδάσωση για το 2014 και την 6η κατά σειρά για τη φετινή φυτευτική περίοδο, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου, τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.


Όλοι μαζί δίνουμε το «παρών» και ενώνουμε τις δυνάμεις μας και σε αυτή την αναδάσωση, βάζοντας ο καθένας το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.


Όλοι μαζί εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της φύτευσης και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.


Σημείο συνάντησης: Θέση Καραούλι, λίγο πριν τη βρύση Καρακαντά (κατεύθυνση προς Αγ. Πέτρο –Ν. Μάκρη από Πεντέλη).


Όσοι εθελοντές δεν χρησιμοποιήσουν το Ι.Χ. για τη μετακίνησή τους μπορούν να μεταβούν στο σημείο συνάντησης με λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου, που θα αναχωρήσουν στις 9:30 π.μ. από το Δημαρχείο Αμαρουσίου.


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:213 2038349 – 291 – 292 – 327 και το Σαββατοκύριακο στο τηλ. 213 2038000.


Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τις αναλυτικές οδηγίες φύτευσης.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο