2η Εκδήλωση- Έκθεση Λαϊκής Τέχνης: «Οι Δρόμοι της κλωστής στου κόσμου τα γυρίσματα», υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Την 2η εκδήλωση –έκθεση Λαϊκής Τέχνης με τίτλο: «Οι Δρόμοι της κλωστής στου κόσμου τα γυρίσματα», από το Σύλλογο ΑΘΗΝΑΛΙΔΗ (ΠοΚΚΣΑ) φιλοξενεί ο Δήμος Αμαρουσίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα από την Παρασκευή 8 Ιουνίου έως και την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 και κατά τις ώρες: 10:30 -15:00 και 17:30-22:00.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες από τη Λαογράφο-Ερευνήτρια και Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων ΕΚΠΑ κα Μαίρη Δρίτσα και το διευθυντή του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ» και καλλιτεχνικό διευθυντή της εταιρείας “ACTORS in ACTION” κ. Γεώργιο Καστρούνη.
Επίσης περιλαμβάνει, έκθεση ειδών χειροτεχνίας, παραδοσιακούς χορούς, απονομή τιμητικών πλακετών, βράβευση εκθετών και δεξίωση την ημέρα των εγκαινίων.

Η είσοδος  για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

Σχετικά αρχεία2η Εκδήλωση- Έκθεση Λαϊκής Τέχνης: «Οι Δρόμοι της κλωστής στου κόσμου τα γυρίσματα», υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο