2η Χορωδιακή Συνάντηση Δημοτικών Σχολείων στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email

Σάββατο 6 Απριλίου 2019, 6 μ.μ. Υπουργείο Παιδείας
 

Για δεύτερη χρονιά στην πόλη μας επτά χορωδίες από Δημοτικά Σχολεία του Αμαρουσίου και η χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Νέας Ιωνίας, συναντώνται σε μία κοινή μουσική εμφάνιση. Την εκδήλωση διοργανώνει η Διεύθυνση Αθλητισμού – Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Η χορωδιακή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 και ώρα 6 μ.μ. στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (αίθουσα εκδηλώσεων Jacqueline de Romilly – Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι).

Με την ευκαιρία της 2ης χορωδιακής συνάντησης των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Στο Μαρούσι θέλουμε να ενισχύσουμε τη δομή και το έργο των παιδικών χορωδιών στα σχολεία μας, και με μέσο έκφρασης το τραγούδι να αναπτύξουμε την εξωστρέφειά τους, να αναδείξουμε το ταλέντο και τις δυνατότητες των παιδιών μας, να καλλιεργήσουμε το ομαδικό πνεύμα μεταξύ τους και τη δημιουργική σύνθεση. Σας περιμένουμε και φέτος να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των μικρών μαθητών και να τα ενθαρρύνουμε στα επόμενα βήματά τους».

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο