2500 θεατές αποθέωσαν την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο Αμαλίειο Θέατρο, ρίχνοντας αυλαία στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Ενθουσίασαν τους 2500 θεατές η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, αποσπώντας το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα τους, στη συναυλία που έδωσαν με παλιές αγαπημένες, αλλά και νέες επιτυχίες στο Αμαλίειο Θέατρο.

Με την μουσική παράσταση των δύο σημαντικών καλλιτεχνών έριξε αυλαία το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου, που χάρισε για περίπου δύο μήνες μοναδικές βραδιές πολιτισμού και ψυχαγωγίας σε χιλιάδες θεατές.

Σε αυτό το καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι η Ελευθερία Αρβανιτάκη δεν παρέλειψε να αφηγηθεί ιστορίες από το τελευταίο της άλμπουμ «9+1 Ιστορίες», ενώ έβαλε το κοινό στο ρυθμό του νέου της σινγκλ από το άλμπουμ με τίτλο «Μακριά Απ’ Την Τρικυμία». Ο Νίκος έπαιξε ζωντανά για πρώτη φορά τραγούδια από το νέο του δίσκο, που αυτό τον καιρό ολοκληρώνεται, όπως το «Αν Μια Φορά Ρωτούσες» που έχει ήδη ακουστεί πολύ.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με τη σύζυγο του, Πρόεδρο του ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης κα Μαρίνα Σταυράκη και τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικόλαο Πέππα συμμετείχαν στην υπέροχη βραδιά.
Στο τέλος της συναυλίας ο κ. Πατούλης από σκηνής συνεχάρη τους δύο καλλιτέχνες, υπογραμμίζοντας ότι η κοινή παρουσία και συνεργασία τους ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη και ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει το Φεστιβάλ. Προσφέροντας ως αναμνηστικό δώρο στους δύο καλλιτέχνες το ιστορικό λεύκωμα του Δήμου Αμαρουσίου, τους προέτρεψε να τραγουδήσουν ένα τραγούδι ακόμη, όπως άλλωστε ζητούσε και το κοινό.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ανανέωσε  το ραντεβού με το κοινό το Σεπτέμβριο, καθώς όπως ανέφερε θα ακολουθήσουν αξιόλογα δεκαήμερα πολιτισμού και ψυχαγωγίας.     

 

Σχετικά αρχεία2500 θεατές αποθέωσαν την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο Αμαλίειο Θέατρο, ρίχνοντας αυλαία στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου (1)


2500 θεατές αποθέωσαν την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο Αμαλίειο Θέατρο, ρίχνοντας αυλαία στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου (2)


2500 θεατές αποθέωσαν την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο Αμαλίειο Θέατρο, ρίχνοντας αυλαία στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου (3)


2500 θεατές αποθέωσαν την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο Αμαλίειο Θέατρο, ρίχνοντας αυλαία στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου (4)


2500 θεατές αποθέωσαν την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο Αμαλίειο Θέατρο, ρίχνοντας αυλαία στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου (5)


2500 θεατές αποθέωσαν την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο Αμαλίειο Θέατρο, ρίχνοντας αυλαία στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου (6)


2500 θεατές αποθέωσαν την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο Αμαλίειο Θέατρο, ρίχνοντας αυλαία στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου (7)


2500 θεατές αποθέωσαν την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο Αμαλίειο Θέατρο, ρίχνοντας αυλαία στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου (8)


2500 θεατές αποθέωσαν την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο Αμαλίειο Θέατρο, ρίχνοντας αυλαία στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου (9)

Μετάβαση στο περιεχόμενο