24η Δράση Διάθεσης Εγχωρίων Αγροτικών Προϊόντων από το Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, από τις 8:00 π.μ. – 2:00 μ.μ., στο παρκινγκ πίσω από το Ο.Α.Κ.Α. επί της Αμαρ. Αρτέμιδος

Συνεχίζεται σταθερά από το Δήμο Αμαρουσίου η δράση διάθεσης εγχωρίων αγροτικών  προϊόντων, που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη για τη στήριξη των συμπολιτών που δοκιμάζονται από την κρίση. 

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 . από τις 8:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ. θα διεξαχθεί η 24η Δράση Εγχωρίων Αγροτικών Προϊόντων, όπως κάθε φορά, στο χώρο στάθμευσης πίσω από το Ο.Α.Κ.Α., επί της Αμαρυσίας Αρτέμιδος.

Στην φθινοπωρινή αυτή δράση, 49 εγχώριοι παραγωγοί θα προσφέρουν περισσότερα από 170 προϊόντα, αρίστης ποιότητας και σε χαμηλές τιμές.

Στα προϊόντα περιλαμβάνονται πολλά νέα εποχικά είδη απ’ όλη την Ελλάδα, όπως κάστανα, καρύδια, ρόδια, καυσόξυλα (ελληνικά) ξερά σύκα, μήλα, πορτοκάλια, μανταρίνια, κ.α.

Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί που συμμετάσχουν στη δράση έχουν πιστοποιητικά και άδειες που εξασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων, αλλά και τις τιμές πώλησης.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα – Παρασκευή από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στα τηλ. 2132038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 2132038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotika@maroussi.gr για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Η επόμενη 25η εορταστική δράση έχει προγραμματισθεί για την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016.            

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο