23η Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων από το Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016, από τις  8 π.μ. έως 2 μ.μ.

Την 23η δράση διάθεσης Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016, συνεχίζοντας με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη να στηρίζει σταθερά τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση.       

Και σε αυτή τη δράση που πραγματοποιείται με την είσοδο του φθινοπώρου, περισσότεροι από 50 εγχώριοι παραγωγοί προσφέρουν πάνω από 150 διαφορετικά προϊόντα άριστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές. 
Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί που συμμετάσχουν στη δράση έχουν επιλεγεί βάσει των ελέγχων και πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους, με κριτήριο την άριστη ποιότητα σε συνδυασμό με την καλύτερη δυνατή τιμή, την οποία εξασφαλίζει η απουσία μεσαζόντων.      

Η διαδικασία διάθεσης των προϊόντων και αυτή τη φορά θα γίνει άνευ τηλεφωνικής παραγγελίας, με επιτόπια ελεύθερη πώληση στο σημείο διανομής.

Η αγορά των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στο χώρο στάθμευσης πίσω από το ΟΑΚΑ επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος, από τις 8:00 π.μ. έως τις 2:00μ.μ. 

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα – Παρασκευή από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στα τηλ. 2132038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 2132038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotika@maroussi.gr για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Η επόμενη προγραμματισμένη δράση είναι την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016.

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο