2.359 μαθητές των Δημόσιων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της πόλης υποβλήθηκαν σε ετήσιο προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο, με τη συνδρομή των εθελοντών οδοντιάτρων του Δημοτικού Πολυϊατρείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο ετήσιος προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος που πραγματοποίησε και εφέτος το Δημοτικό Πολυϊατρείο Αμαρουσίου στους μαθητές των Δημόσιων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της πόλης με τη συνδρομή των εθελοντών οδοντιάτρων.

 2.359 μαθητές και μαθήτριες εξετάστηκαν με τη συγκατάθεση των γονέων τους στο χώρο των σχολείων τους, μέσα στην πλήρως εξοπλισμένη κινητή οδοντιατρική μονάδα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τηρουμένων όλων των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας. Παράλληλα έλαβαν χρηστικές οδηγίες από τους ειδικούς επιστήμονες για τους κανόνες της στοματικής υγιεινής.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου του Ι.Σ.Α. κου Γιώργου Πατούλη, στο πλαίσιο των προγραμμάτων πρόληψης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, που υλοποιεί ο Δήμος Αμαρουσίου τα τελευταία χρόνια.
 Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου υπογραμμίζει τη σπουδαιότητα των προληπτικών εξετάσεων για τη διατήρηση και προαγωγή της υγείας και εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τις οδοντιάτρους για την πολύτιμη προσφορά των εθελοντικών υπηρεσιών τους  στο Δημοτικό Πολυϊατρείο και ειδικότερα στις κες: Αδάμ Αικατερίνη, Βλάχου Μαρία, Διακομοπούλου Δήμητρα, Δούμα Αικατερίνη, Θεοχαροπούλου Αικατερίνη, Κωστοπούλου Δάφνη Παλιμετάκη Χριστίνα, Τζίφα Βάσια και στον οδοντίατρο κ. Παγώνα Σπύρο.  

Tο πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε από την υπεύθυνη προγραμμάτων πρόληψης του Πολυϊατρείου κα Καίτη Σεβαστή υπό την επίβλεψη της Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα.

 

Σχετικά αρχεία2.359 μαθητές των Δημόσιων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της πόλης υποβλήθηκαν σε ετήσιο προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο, με τη συνδρομή των εθελοντών οδοντιάτρων του Δημοτικού Πολυϊατρείου Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο