15ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών «ΣΠΑΘΑΡΕΙΑ 2014», από το Μουσείο Θεάτρου Σκιών Δήμου Αμαρουσίου «Ευγένιος Σπαθάρης»

Print Friendly, PDF & Email
Πέντε παραστάσεις από 3 έως 7 Σεπτεμβρίου 2014


Τις ξεχωριστές περιπέτειες του Καραγκιόζη του λαϊκού μας ήρωα, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι φίλοι του Θεάτρου Σκιών, μέσα από πέντε παραδοσιακές παραστάσεις που θα παρουσιάσουν αξιόλογοι εκπρόσωποι του είδους στα «ΣΠΑΘΑΡΕΙΑ 2014», με ελεύθερη είσοδο για όλους.      


Την έναρξη του 15ου Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών που διοργανώνει το Μουσείο Θεάτρου Σκιών Δήμου Αμαρουσίου, θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:30 μ.μ.
Θα ακολουθήσει η παράσταση από τον Τάσο Κώνστα με τίτλο: «Ο Καραγκιόζης πλούσιος».    


Ακολούθως, τις επόμενες ημέρες θα δοθούν στις 8:00 μ.μ. οι παραστάσεις:
Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου «Ο μαγεμένος πύργος» από τον ʼθω Δανέλλη, την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου «Το στοιχειωμένο δέντρο» από τον Νικόλα Τζιβελέκη και το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου «ο Καραγκιόζης στο νησί των πειρατών» από τον Ηλία Καρελλά.       


Η αυλαία του 15οu Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών θα πέσει την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στις 8:00 μ.μ. με την παράσταση από τον Γιάννη Νταγιάκο «Ο Καραγκιόζης Καπετάνιος».


Το «ΣΠΑΘΑΡΕΙΑ 2014» θα διεξαχθούν στον αύλειο χώρο του Μουσείου Θεάτρου Σκιών (Βορείου Ηπείρου 27 & Μεσογείων, Κοκκινιά Αμαρουσίου).  
   


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο