13η διανομή φρέσκων αλιευμάτων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου για την στήριξη των ευπαθών ομάδων της πόλης

Print Friendly, PDF & Email

360 κιλά φρέσκα ψάρια (γόπες, σαρδέλες, γάβρο και σαφρίδια) διένειμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου σε ευπαθείς συμπολίτες μας, κατά τη 13η διανομή φρέσκων αλιευμάτων, την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017.     

Τα νωπά ψάρια παραδόθηκαν στους δικαιούχους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, σε ευπαθείς οικογένειες των Εργατικών Κατοικιών, σε μέλη του ΚΑΠΗ, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εξάρει την κοινωνική ευαισθησία του Γενικού Διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κου Βασίλη Κατσιώτη και του εκφράζει από καρδιάς θερμές ευχαριστίες για την πολύτιμη προσφορά του προς τον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται από την κρίση.

Η κοινωνική δράση διάθεσης φρέσκων αλιευμάτων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο υλοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη και με την στήριξη και αγαστή συνεργασία του κου Κατσιώτη. 

 

Σχετικά αρχεία13η διανομή φρέσκων αλιευμάτων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου για την στήριξη των ευπαθών ομάδων της πόλης_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο