11 και 12 Απριλίου το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Διαδημοτικου Δικτύου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α.

Print Friendly, PDF & Email

Ο Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος  Πατούλης σας προσκαλεί στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Διαδημοτικου Δικτύου , με θέμα «Η Πρόληψη για την Υγεία και η Κοινωνική Μέριμνα στους Δήμους ».

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Απριλίου 2008 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο ”Μίκης Θεοδωράκης” ( Κύπρου 68, πλατεία Δημαρχείου, τηλ. 210 9933881), στο Δήμο Αργυρούπολης.

Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα κηρύξει την Παρασκευή 11 Απριλίου 2008 και ώρα 19.30, ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης  Δημήτρης Αβραμόπουλος,  ο Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου και Δήμαρχος Αμαρουσίου  Γιώργος Πατούλης και ο Δήμαρχος Αργυρούπολης Δημήτρης Ευσταθιάδης.

Η διοργάνωση του συνεδρίου εντάσσεται στην προσπάθεια του Διαδημοτικού Δικτύου για την αναβάθμιση των Δομών Υγείας και των Προγραμματων Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόληψης των Δήμων.

Έχουν κληθεί να  παραστούν εκπρόσωποι της πολιτικής  ηγεσίας της χώρας, της αυτοδιοίκησης  φορέων της ιατρικής κοινότητας καθώς και εκπρόσωποι των δημοτικών ιατρείων των δήμων-μελών του Δικτύου.


Πρόγραμμα Συνεδρίου download _.pdf file 1 MB

Μετάβαση στο περιεχόμενο