11η διανομή φρέσκων ψαριών σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

360 κιλά φρέσκα ψάρια διένειμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας στην 11η διανομή φρέσκων αλιευμάτων, που πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου 2017.

Τα νωπά αλιεύματα παραδόθηκαν στους δικαιούχους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στους Ιερούς Ναούς του Αγίου Κοσμά και της Αγίας Φιλοθέης, σε ευπαθείς οικογένειες των Εργατικών Κατοικιών , σε μέλη του ΚΑΠΗ και σε εργαζόμενες των δημοτικών Παιδικών Σταθμών.

Η κοινωνική δράση υλοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη και με την ευγενική χορηγία του Γενικού Διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κου Βασίλη Κατσιώτη.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τον κ. Κατσιώτη για την πολλαπλή και συνεχή προσφορά του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, με σκοπό την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας, που υποδηλώνει την ευαισθησία και τα αλληλέγγυα συναισθήματα του προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

 

Σχετικά αρχεία11η διανομή φρέσκων ψαριών σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο