1086 παιδιά των Δημοσίων Δημοτικών Σχολείων του Αμαρουσίου υποβλήθηκαν σε προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο από το Κοινωνικό Πολυιατρείο Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Print Friendly, PDF & Email

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος στους μαθητές των Β’,Γ’,Δ’ τάξεων των Δημόσιων Δημοτικών σχολείων Αμαρουσίου, που πραγματοποίησε το Δημοτικό Κοινωνικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου από την Πέμπτη 8 Μαρτίου έως την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018.

1086 μαθητές εξετάστηκαν από εθελοντές οδοντιάτρους του Πολυιατρείου στο χώρο των σχολείων, τηρουμένων όλων των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας και κατόπιν έγγραφης συγκατάθεσης των γονέων τους, σε συνεργασία με τον Οργανισμό το «Χαμόγελο του Παιδιού», που προσέφερε την κινητή οδοντιατρική μονάδα.

Ο οδοντιατρικός έλεγχος διενεργείται περισσότερο από μία δεκαετία, κάθε χρόνο, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, τόσο για τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, όσο και για τους μαθητές/τριες των Δημοτικών Σχολείων, στο πλαίσιο των προγραμμάτων ενημέρωσης και πρόληψης που έχουν καθιερωθεί στο Δήμο Αμαρουσίου για τη διατήρηση και την προαγωγή της υγείας των πολιτών.

Ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη της Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κας Ελένης Λέκκα-Καλαντζάκη και της  Αντιπροέδρου κας Αικατερίνης Ιωάννου, με την εθελοντική συμμετοχή των οδοντιάτρων και ορθοδοντικών: Αδάμ Κατερίνας, Βλάχου Μαρίας,  Βουρλή Αναστασίας, Διακουμοπούλου Δήμητρας, Δούμα Κατερίνας, Θεοχαροπούλου Κατερίνας, Κωστοπούλου Δάφνης, Μανέτα Μάριου και Παλιμετάκη Χριστίνας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος  και σημειώνει:
«Χάρη στη συμβολή των  γιατρών, του προσωπικού του Πολυιατρείου μας, αλλά και του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που στηρίζει το πρόγραμμα με την κινητή μονάδα και με τους εθελοντές του, πραγματοποιήσαμε και φέτος τον ετήσιο προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο, με στόχο να περιφρουρήσουμε την υγεία των παιδιών μας.
Στην προσπάθειά μας αυτή, έχουμε τη συνεργασία των γονέων, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι εμπιστεύονται την υγεία των παιδιών τους στα προγράμματα πρόληψης του Δήμου».

 

Σχετικά αρχεία1086 παιδιά των Δημοσίων Δημοτικών Σχολείων του Αμαρουσίου υποβλήθηκαν σε προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο από το Κοινωνικό Πολυιατρείο Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού»_1


1086 παιδιά των Δημοσίων Δημοτικών Σχολείων του Αμαρουσίου υποβλήθηκαν σε προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο από το Κοινωνικό Πολυιατρείο Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού»_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο