Χωροθέτηση εκλογικών περιπτέρων για τις προσεχείς Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 118Kb|


|download file .jpg 101Kb|


Τη διάθεση των κοινόχρηστων χώρων για τη χωροθέτηση των εκλογικών περιπτέρων των παρατάξεων που συμμετέχουν στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 έχει αποφασίσει ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου, επικυρώνοντας την πρόταση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής.


Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι κατά τις προσεχείς Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές να τηρηθεί η παράδοση του ήπιου κλίματος που έχει επικρατήσει σε όλες τις μέχρι σήμερα διεξαχθείσες εκλογές στην πόλη του Αμαρουσίου.  


Σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οι χώροι που διατίθενται για την εγκατάσταση των εκλογικών περιπτέρων καθορίστηκαν ως εξής:


Πλατεία Ευτέρπης:
 Οι πρώτες τέσσερις θέσεις χωροθετούνται παραπλεύρως στη θέση στάθμευσης της Δημοτικής Συγκοινωνίας για τους συνδυασμούς:
«Μαρούσι -ανθρώπινη πόλη», «Μαρούσι, επιστροφή στο μέλλον», «Λαϊκή Συσπείρωση», «Αττική Οδός».      
Οι άλλες τρεις θέσεις χωροθετούνται μπροστά από το στέγαστρο των γραμμών του ΗΣΑΠ για τους συνδυασμούς: «Κόντρα στο Καιρό», «Για ένα νέο Μαρούσι», «ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.»     


Πλατεία Κασταλίας:
Η 1η θέση για το συνδυασμό «Μαρούσι, ανθρώπινη πόλη» χωροθετείται στο πεζοδρόμιο της πλατείας Κασταλίας και στη συμβολή των οδών Βασ. Σοφίας & Μητροπόλεως.
Η 2η θέση για το συνδυασμό «Μαρούσι, επιστροφή στο μέλλον» χωροθετείται επίσης στο πεζοδρόμιο της πλατείας Κασταλίας, παραπλεύρως της οδού Βασ. Σοφίας.
  
Η συμβολή όλων των παρατάξεων που συμμετέχουν στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είναι καθοριστική στην προστασία του περιβάλλοντος και στη διατήρηση της πόλης καθαρής. Ας δείξουμε όλοι έμπρακτα το σεβασμό μας στο περιβάλλον και στην αισθητική της πόλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο