Χριστουγεννιάτικο παζάρι από την Ομάδα Αγάπης και το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011, ώρα: 09:00 – 17:00, Κεντρικό Κ.Α.Π.Η.


Η «Ομάδα Αγάπης» και το «Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης» του Κ.Α.Π.Η. Αμαρουσίου διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο Παζάρι την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011 από τις 09:00 – 17:00 στο Κεντρικό Κ.Α.Π.Η. (Περικλέους 22). Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς (ενίσχυση άπορων οικογενειών του Δήμου μας).


Η «Ομάδα Αγάπης» αποτελείται από μέλη του Κ.Α.Π.Η. τα οποία θέλοντας να εκφράσουν την κοινωνική τους αλληλεγγύη, πραγματοποιούν επισκέψεις σε ιδρύματα, οίκους ευγηρίας, ορφανοτροφεία, μοναχικά και άπορα άτομα προσφέροντας στοργή και βοήθεια σε είδη πρώτης ανάγκης που μπορεί να χρειάζονται.


Το «Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης» του Κ.Α.Π.Η. το οποίο δίνει δημιουργική διέξοδο σε πολλά από τα μέλη μας, φιλοτέχνησε με πολύ μεράκι και ταλέντο αρκετά από τα εκθέματα που θα διατίθενται προς πώληση στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι.


Η συμμετοχή και βοήθεια στις δύο ομάδες του ΚΑΠΗ θα ενισχύσει την προσπάθειά τους να προσφέρουν στον συνάνθρωπο, μία πρωτοβουλία που αποκτά ιδιαίτερη σημασία στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Μετάβαση στο περιεχόμενο