Χριστουγεννιάτικο «Γεύμα Αγάπης» σε συμπολίτες μας προσέφερε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου  Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμές ευχές με τους συμπολίτες μας στο Χριστουγεννιάτικο «Γεύμα Αγάπης».
|download file .jpg 114Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στο χαιρετισμό του σημείωσε ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου στέκεται όλο το χρόνο αρωγός και συμπαραστάτης στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ιδιαίτερα, τις ʼγιες Ημέρες των Χριστουγέννων με εκδηλώσεις αγάπης και ψυχαγωγίας παρέχει τη δυνατότητα σε όλους να χαρούν και να ζήσουν στο πνεύμα των Ημερών.
|download file .jpg 114Kb|


Το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου με παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα  και η χορωδία του ΚΑΠΗ με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια δημιούργησαν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στο Γεύμα Αγάπης.
|download file .jpg 109Kb|


Σε χαρούμενο και εορταστικό κλίμα, ο Δήμος Αμαρουσίου προσέφερε «Γεύμα Αγάπης» σε εκατό είκοσι συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, για τρίτη συνεχή χρονιά, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.

Στο Χριστουγεννιάτικο «Γεύμα Αγάπης» παρακάθισε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, παρουσία του Αρχιμανδρίτη του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου π. Νικολάου, του πρεσβυτέρου του Ι.Ν. Αγ. Θωμά π. Αναστάσιου, του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόληψης Ι. Πουλόπουλου, του Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού  Σπ. Σταθούλη και του υπεύθυνου του Δημοτικού Πολυϊατρείου Α. Παρτσινέβελου.

Στη λιτή εκδήλωση επιβραβεύτηκε η εθελοντική προσφορά και η αγάπη των συμπολιτών μας που προσφέρουν καθημερινά όλο το χρόνο υπηρεσίες σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας. Επιπλέον, στο πλαίσιο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια στην πόλη, με πρωτοβουλία του κ. Δημάρχου, επιχειρήσεις και πολίτες προσέφεραν χρηματικά ποσά για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης σημείωσε ότι «σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, ο Δήμος  Αμαρουσίου στέκεται όλο το χρόνο αρωγός και συμπαραστάτης των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Ιδιαίτερα, τις ʼγιες Ημέρες των Χριστουγέννων μέσα από εκδηλώσεις αγάπης και ψυχαγωγίας, παρέχει τη δυνατότητα σε όλους να χαρούν και να ζήσουν στο πνεύμα των Ημερών.»
Επιπλέον, ευχαρίστησε το προσωπικό των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου για την αγαστή συνεργασία και την αποτελεσματικότητά τους και ευχήθηκε σε όλους Καλές Γιορτές.

Η χορωδία του ΚΑΠΗ  με τραγούδια Χριστουγεννιάτικα και το τμήμα Παραδοσιακών χορών του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου με  παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα δημιούργησαν μία όμορφη και εορταστική ατμόσφαιρα στην οποία συμμετείχαν όλοι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο