Χριστουγεννιάτικες Συναυλίες από τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου το διήμερο 15-16 Δεκεμβρίου 2018

Print Friendly, PDF & Email

Δύο Χριστουγεννιάτικες συναυλίες με κλασικούς και τζαζ ρυθμούς περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αμαρουσίου στο κέντρο της πόλης το Σαββατοκύριακο 15-16 Δεκεμβρίου 2018.

Τις συναυλίες θα δώσουν η Κλασική ορχήστρα των καθηγητών και η Τζαζ ορχήστρα του μοντέρνου τμήματος των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στην πλατεία Η.Σ.Α.Π.

Συγκεκριμένα,

η Συναυλία με την Τζαζ ορχήστρα του μοντέρνου τμήματος των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:30.

Τη διεύθυνση της ορχήστρας έχει ο καθηγητής Γιάννης Μυγδάνης, τη μουσική επιμέλεια η Φωτεινή Κοσκόρου και την οργάνωση η Ελένη Χοζού.

η Συναυλία με την Κλασσική ορχήστρα των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου με Βιεννέζικες Μελωδίες θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:30.

Τη διεύθυνση της ορχήστρας και τη μουσική επιμέλεια έχει η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου και την οργάνωση η Ελένη Χοζού.

Για το πλήρες πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αμαρουσίου επισκεφτείτε τον διαδικτυακό τόπο του Δήμου www.maroussi.gr

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο