Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παραδοσιακά κάλαντα ερμήνευσαν οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου, παρουσία του Δημάρχου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παραδοσιακά κάλαντα πλημμύρισε η αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής στη συναυλία που έδωσαν οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη.

Σε εορταστική ατμόσφαιρα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου απηύθυνε τις θερμότατες ευχές του για «Καλά Χριστούγεννα, Χαρούμενο και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος», συγχαίροντας τα παιδιά, τους καθηγητές, τη διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου κα Φωτεινή Κοσκόρου και την αρμόδια Αντιδήμαρχο κα Ρένα Χαλιώτη  για τις εξαιρετικές επιδόσεις του Ωδείου, που αποτελεί «κοιτίδα» πολιτισμού στην πόλη.
Ευχαρίστησε επίσης τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις δομές και στις δράσεις που προσφέρει ο Δήμος Αμαρουσίου, με την υπόσχεση ότι το Μαρούσι θα συνεχίσει να παράγει πολιτισμό παρά τις αντίξοες οικονομικά συνθήκες. «Με κάθε τρόπο θα διαφυλάξουμε όλα όσα έχουμε δημιουργήσει μέχρι σήμερα και θα εντείνουμε την προσπάθεια μας για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Στο πλαίσιο της βραδιάς, ο κ. Πατούλης βράβευσε απονέμοντας τιμητική πλακέτα σε δύο μαθητές του Δημοτικού Ωδείου και ειδικότερα:
Στον Γιώργο Σγούρδα για τη βράβευσή του στον 5ο διαγωνισμό πιάνου που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στην Ελευθερία Σαφαρίκα για την βράβευσή της στον Πανελλήνιο διαγωνισμό «Ταλέντα- Βραβεία ΦΙΛΩΝΑ 2015».

Επίσης τιμήθηκε η Καθηγήτρια του Δημοτικού Ωδείου κα Στέλλα Τσίβα για την λογοτεχνική συγγραφή δύο βιβλίων πιάνου για μικρούς μαθητές,  τα οποία δώρισε στο Ωδείο.

Στη συναυλία συμμετείχαν τα παιδιά της μουσικής προπαιδείας, η Τάξη Μονωδίας – Μελοδράματος υπό την επιμέλεια της Χριστίνας Σπηλιακοπούλου και τη συνοδεία πιάνου από τον Μ. Παπαγιάννη, ενώ κλείνοντας τη συναυλία όλοι μαζί και οι καθηγητές του Ωδείου τραγούδησαν  τα κάλαντα από διάφορες γωνιές της πατρίδας μας.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Άγιος Βασίλης μοίρασε από ένα δώρο σε όλα τα παιδιά της Χορωδίας μαζί με πολλές – πολλές ευχές. Τη συναυλία παρακολούθησαν επίσης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Σμυρνής.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 με τους σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου και τον Δήμαρχο κ.Πατούλη


Στιγμιότυπο 2 με τους σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου και τον Δήμαρχο κ.Πατούλη


Στιγμιότυπο 3 με τους σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου και τον Δήμαρχο κ.Πατούλη


Στιγμιότυπο 4 με τους σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου και τον Δήμαρχο κ.Πατούλη


Στιγμιότυπο 5 με τους σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου και τον Δήμαρχο κ.Πατούλη

Μετάβαση στο περιεχόμενο