Χριστουγεννιάτικα δώρα και θερμές ευχές για τα παιδιά των εργαζομένων από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Σε ένα χαρούμενο και εορταστικό σκηνικό στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου  πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου παραμονή των Χριστουγέννων ειδικά  για τα παιδιά των εργαζομένων.

Τους γονείς και τα παιδιά υποδέχτηκε με ευχάριστη διάθεση ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ευχόμενος σε όλους μικρούς και μεγάλους Καλές Γιορτές  με Υγεία και Πρόοδο για  το 2016 , στέλνοντας  στο πνεύμα των Χριστουγέννων μήνυμα αγάπης, ενότητας και αλληλεγγύης.

Τα παιδιά με ζωγραφισμένη τη χαρά στα προσωπάκια τους απόλαυσαν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή παρέα με την νεράιδα, τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του, αλλά και το διάσημο μάγο Dio σε ένα πρόγραμμα … πέρα από τα όρια της λογικής, ενώ διασκέδασαν συμμετέχοντας στο θεατρικό παιχνίδι, στα εργαστήρια δημιουργικής έκφρασης, σε κινητικά παιχνίδια, σε ρυθμούς Χριστουγεννιάτικους συντροφιά με τον DJ.

Σε όλα τα παιδιά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου μοίρασε πρωτότυπα δώρα και συγκεκριμένα τους προσφέρθηκαν δωρεάν εισιτήρια για το Εργοστάσιο Σοκολάτας, εισιτήρια για το Λούνα Πάρκ  «Αηδονάκια» και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Αμαρουσίου.
 Επίσης εισιτήρια με έκπτωση 50% για οποιαδήποτε από τις 4 παιδικές παραστάσεις στα Αθηναϊκά Θέατρα.

Ο Δήμος Αμαρουσίου  ευχαριστεί θερμά για την ευγενική χορηγία τους τις επιχειρήσεις, που παρέχουν τη δυνατότητα στα παιδιά να γιορτάσουν και να ψυχαγωγηθούν τις γιορτινές ημέρες.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών των εργαζομένων στον Δήμο Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 2 από τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών των εργαζομένων στον Δήμο Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 3 από τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών των εργαζομένων στον Δήμο Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 4 από τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών των εργαζομένων στον Δήμο Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 5 από τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών των εργαζομένων στον Δήμο Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο