Χρηματικά έπαθλα, Κύπελλα και Μετάλλια στην Τελετή Απονομής Επάθλων του Μεγάλου Σχολικού Διαγωνισμού We Go Green Maroussi

Print Friendly, PDF & Email

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, ώρα: 11 π.μ., Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά (Νιόβης και Διονύσου, Μαρούσι)

Περισσότεροι από 1.000 μαθητές από 32 σχολεία της πόλης – νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια- δίνουν ραντεβού στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά για να βραβευτούν, να επιβραβεύσουν αλλά και να χειροκροτήσουν τους νικητές και συνολικά όλους όσοι συμμετείχαν στον Μεγάλο Σχολικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης We Go Green Maroussi.

Τον Διαγωνισμό πραγματοποίησε ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με την εταίρία ΑΝΑΜΕΤ από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 27 Απριλίου 2018 ανακυκλώνοντας συνολικά περί τους 35 τόνους αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού και συσκευασιών αλουμινίου.

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στις 11 π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Θωμά (Νιόβης και Διονύσου, Μαρούσι) με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, εκπροσώπων της εταιρίας και της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Συγκεκριμένα, η προσπάθεια των μαθητών σε επίπεδο σχολείων επιβραβεύεται ως εξής:

  • Κύπελλα και χρηματικά έπαθλα αξίας από 3.000 ευρώ έως 400 ευρώ θα παραλάβουν τα σχολεία που κατέλαβαν από την 1η μέχρι την 5η θέση,
  • Μετάλλια και χρηματικό έπαθλο αξίας 100 ευρώ θα παραλάβουν τα σχολεία που κατετάγησαν μεταξύ 6ης και 10ης θέσης,
  • Αναμνηστικές πλακέτες για τη συμμετοχή τους θα παραλάβουν τα υπόλοιπα 22 σχολεία,

Αναμνηστικά δώρα θα παραλάβουν όλοι οι συμμετέχοντες μαθητές

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο