Χορευτικό αφιέρωμα στην Κωνσταντινούπολη, και πλούσιο πρόγραμμα παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα παρουσίασαν οι σπουδαστές του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
Στιγμιότυπα από την εκδήλωση παραδοσιακών χορών των σπουδαστών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.


Ένα πλούσιο πρόγραμμα παραδοσιακών χορών από κάθε γωνιά της Ελλάδας παρουσίασαν οι σπουδαστές των αντίστοιχων τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, ενθουσιάζοντας τους θεατές, που χειροκρότησαν με θερμή τους συμμετέχοντες για τη χορευτική τους επιδεξιότητα.


Στο πρόγραμμα εκτός από τις εννέα χορευτικές ομάδες παραδοσιακών χορών, συμμετείχε και η κρητική χορευτική ομάδα οι «Δικταίοι του Αμαρουσίου» την οποία υποστηρίζει το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού.


Κορυφαία στιγμή του προγράμματος το χορευτικό αφιέρωμα στην Κωνσταντινούπολη με «Καρσιλαμά», «Πολίτικο Χασάπικο» και «Σέρβικο Κωνσταντινούπολης». Το μικρό αυτό αφιέρωμα αποτελεί προπομπό της εκδήλωσης τιμής και μνήμης που θα πραγματοποιηθεί από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού για τη συμπλήρωση  560 χρόνων από την ʼλωση της Κωνσταντινούπολης, στα μέσα Σεπτέμβριο του 2013.


Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Νικόλαος Πέππας, ο οποίος μεταφέροντας το θερμό χαιρετισμό του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, συνεχάρη τους συμμετέχοντες στα προγράμματα παραδοσιακών χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού για την χορευτική ικανότητα και επιδεξιότητά τους, καθώς και τον καθηγητή τους κο Γιώργο Φραγκάκη, υπό την καθοδήγηση του οποίου, οι σπουδαστές του προσέφεραν ένα υπέροχο βράδυ στους παριστάμενους.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος  κος Δημήτρης Καμπούκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Καρλαύτης, Γεώργιος Ζήκος και η Δημοτική Σύμβουλος κα Ρένα Χαλιώτη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο