Χιλιάδες πολίτες γιόρτασαν τα Κούλουμα και υποδέχτηκαν τη Σαρακοστή στη μεγάλη γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Ο Δήμος Αμαρουσίου προσφέρει την «αγκαλιά του» για να είμαστε όλοι σήμερα εδώ, ενωμένοι και αγαπημένοι. Είμαστε όλοι μαζί,  φτωχοί και πλούσιοι, όλοι όσοι αγαπάμε το Μαρούσι για να γιορτάσουμε ως μία μεγάλη οικογένεια

 

Χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας γιόρτασαν με το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη τα Κούλουμα και υποδέχτηκαν τη Σαρακοστή στο παραδοσιακό γλέντι που έστησε ο Δήμος Αμαρουσίου για όλους, με σαρακοστιανά εδέσματα, χορό και τραγούδι, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».

Στο πλούσιο τραπέζι που προσέφερε ο Δήμος Αμαρουσίου, όλοι απόλαυσαν τα Σαρακοστιανά εδέσματα και τις πατροπαράδοτες λιχουδιές ,αλλά και το απόλυτο ψωμί της ημέρας, τη λαγάνα, καθώς και άφθονο κρασί και αναψυκτικά.

Το κέφι απογείωσαν με τα τραγούδια τους οι αγαπημένοι καλλιτέχνες Μαρία Σκουλά, Βασίλης Πάτσιος, Ειρήνη Τσοκουνιώτη, με τον Νίκο Ευβοιώτη  στο βιολί και την εξαμελή ορχήστρα τους, σ’ ένα πρόγραμμα που τα είχε όλα, από αποκριάτικους ρυθμούς, μέχρι λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιώργου Υδραίου.      

Την εορταστική ατμόσφαιρα διάνθισαν με χορούς από όλη την Ελλάδα, τα τμήματα παραδοσιακών χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» και το χορευτικό συγκρότημα της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς».

 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης καλωσορίζοντας τους συμπολίτες και ευχόμενος σε όλους «Χρόνια Πολλά» και «Καλή Σαρακοστή» ανέφερε:

«Ο Δήμος Αμαρουσίου προσφέρει την «αγκαλιά του» για να είμαστε όλοι σήμερα εδώ, ενωμένοι και αγαπημένοι. Είμαστε όλοι μαζί, φτωχοί και πλούσιοι, όλοι όσοι αγαπάμε το Μαρούσι για να γιορτάσουμε μαζί ως μία μεγάλη οικογένεια.
 Ότι συμβαίνει σήμερα εδώ, γίνεται με τη σημαντική συνδρομή των χορηγών μας, ανθρώπων που στηρίζουν την προσπάθειά μας και με την αμέριστη υποστήριξη και συμβολή των εθελοντών και των εργαζομένων μας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.»

 

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά για τις ευγενικές χορηγίες, τους παραγωγούς  αγροτικών προϊόντων που συμμετέχουν στις δράσεις, τα αρτοποιεία Βενέτη, Απολλώνιο, Αμαρούσιον, Piccadilly, τις επιχειρήσεις Χαλβαδοποιϊα Μαραθώνος Χατζηγαβριήλ Αφοι Ο.Ε. , Αγροτική Σοδειά και την εταιρεία «Βίκος» για τα νερά και τα αναψυκτικά.
Επίσης τους εργαζόμενους στα Εξωτερικά Συνεργεία, τους εθελοντές του Δήμου και τη Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού για τη συμβολή τους στην επιτυχία της εορταστικής εκδήλωσης.

Στην εορταστική εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Λυκόβρυσης Πεύκης , Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων  Μαρίνα Πατούλη- Σταυράκη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Παναγιώτης Βραχνός, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Βασίλης Κόκκαλης, Ρένα Χαλιώτη, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Βλάχου -Σταματάκη, Αθανάσιος Βελής, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Καρλαύτης, Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Ελευθέριος Μαγιάκης, Ηλίας Γιαννακάκος και Παναγιώτης Σαγρής, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης.

 

Σχετικά αρχείαΧιλιάδες κόσμου γιορτάζουμε μαζί τα Κούλουμα!_1


Χιλιάδες κόσμου γιορτάζουμε μαζί τα Κούλουμα!_2


Χιλιάδες κόσμου γιορτάζουμε μαζί τα Κούλουμα!_3


Χιλιάδες κόσμου γιορτάζουμε μαζί τα Κούλουμα!_4


Χιλιάδες κόσμου γιορτάζουμε μαζί τα Κούλουμα!_5


Χιλιάδες κόσμου γιορτάζουμε μαζί τα Κούλουμα!_6


Χιλιάδες κόσμου γιορτάζουμε μαζί τα Κούλουμα!_7


Χιλιάδες κόσμου γιορτάζουμε μαζί τα Κούλουμα!_8


Χιλιάδες κόσμου γιορτάζουμε μαζί τα Κούλουμα!_9


Χιλιάδες κόσμου γιορτάζουμε μαζί τα Κούλουμα!_10


Χιλιάδες κόσμου γιορτάζουμε μαζί τα Κούλουμα!_11


Χιλιάδες κόσμου γιορτάζουμε μαζί τα Κούλουμα!_12

Μετάβαση στο περιεχόμενο