Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν το Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο του Αμαρουσίου κατά την πρώτη «Λευκή Νύχτα» το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου κο Γιάννη Νικολαράκο και τη σύζυγό του Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη κατά τη έναρξη της «Λευκής Νύχτας» στο Μαρούσι.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου με τον Γενικό Γραμματέα των Κεραμιστών κ. Αγαμέμνονα Δάνο.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου με τον κ. Γιάννη Νταγιάκο του Θεάτρου Σκιών και το γιο του Αλέξανδρο Πατούλη.Στιγμιότυπα από την προσέλευση του κόσμου κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γεωργίου Πατούλη και της συζύγου του κ. Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη.Η Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου που σηματοδότησε την έναρξη της εκδήλωσης.Στιγμιότυπο από τη συναυλία του Συγκροτήματος C:Real.


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη «Λευκή Νύχτα» στο Μαρούσι, που διοργανώθηκε από το Δήμο Αμαρουσίου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, καθώς χιλιάδες κάτοικοι αλλά και επισκέπτες από ολόκληρη την Αττική κατέκλυσαν το Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο της πόλης του Αμαρουσίου το βράδυ του Σαββάτου 21 Ιουνίου 2014.


Σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαρουσίου πάνω από 500 εμπορικά καταστήματα άνοιξαν από τις 19:00 το απόγευμα και παρέμειναν ανοιχτά έως και τα μεσάνυχτα, ενώ η μεγάλη γιορτή συνεχίστηκε σε δεκάδες καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα καταστήματα με τη σειρά τους συμμετείχαν στις ειδικές προσφορές  για την περίσταση που έφταναν μέχρι και το 50% της αρχικής τιμής, ενώ σε κάθε γωνιά της πόλης, προσφέρονταν δωρεάν αναψυκτικά, γλυκίσματα, ποτά από καταστηματάρχες του Αμαρουσίου αλλά και από εταιρείες – χορηγούς.


Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο πλήρως ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο του Αμαρουσίου, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα από τη Δημοτική αρχή και να κάνουν τις αγορές τους στα καταστήματα της πόλης, επιλέγοντας από μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων που προσφέρονταν σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, ενώ παράλληλα χόρεψαν, τραγούδησαν και παρακολούθησαν όλα τα δρώμενα και τις μεγάλες συναυλίες.


Το έναυσμα για την έναρξη των εκδηλώσεων έδωσε η Φιλαρμονική του Αμαρουσίου και τη μουσική σκυτάλη παρέλαβαν τα συγκροτήματα  C:REAL, SOUL, OF STEEL και το Μουσικό Σχήμα Κορρέ. Χορευτικά δρώμενα, παραστάσεις θεάτρου σκιών, κατασκευές κεραμικών, επιτραπέζια παιχνίδια, εκθέσεις βιβλίων και ζωγραφικής  ήταν το σκηνικό που στήθηκε σε κάθε πεζόδρομο, σε κάθε γωνιά του Εμπορικού Κέντρου.Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου  κος Γιώργος Πατούλης, αναφέρει:


«Η διοργάνωση της πρώτης Λευκής Νύχτας στο Μαρούσι στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εξαιρετικά μεγάλη. Το Μαρούσι αποτελεί  μία μεγάλη αγκαλιά για αυτούς που θέλουν να περνούν καλά, να ψωνίζουν φθηνά και ταυτόχρονα ποιοτικά, καθώς στα καταστήματα του ανακαινισμένου Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου της πόλης, που εγκαινιάσαμε πρόσφατα και χαίρεται κανείς να περπατά, μπορεί κανείς να αγοράσει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Η τοπική αγορά του Αμαρουσίου αναμφίβολα ενισχύθηκε από την μεγάλη προσέλευση επισκεπτών, ενώ ταυτόχρονα ο κόσμος που συνέρρευσε απόλαυσε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. 


Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι ο Δήμος, ο Εμπορικός Σύλλογος και οι καταστηματάρχες και οι καταναλωτές,  να περνούν καλά και να αποτελέσει το Μαρούσι μέσα στον επόμενο χρόνο τον πρώτο εμπορικό προορισμό σε όλα τα βόρεια προάστια.  Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για την εξαιρετική συνεργασία τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαρουσίου, τον Πρόεδρο κο Γιάννη Νικολαράκο,  τη Φιλαρμονική του Δήμου, το Σπαθάρειο Μουσείο – Θέατρο Σκιών, το Συνεταιρισμό Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών Αμαρουσίου, τις εταιρείες – χορηγούς της εκδήλωσης και όλους όσους συνέδραμαν τη μεγάλη αυτή γιορτή, ανανεώνοντας τη συνεργασία μας και  σε μελλοντικές παρόμοιες δράσεις».

Μετάβαση στο περιεχόμενο