Χειρονομία αναγνώρισης προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πολεμιστών Κύπρου ’64-’67-’74 για την υποστήριξη των πρωτοβουλιών του

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Πολεμιστών Κύπρου ’64-’67-’74 Αλ. Μηλιώνη.


Τιμητική πλακέτα για την υποστήριξη από μέρους του Δήμου Αμαρουσίου της μουσικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πολεμιστών Κύπρου ’64-’67-’74 προς τιμή των αγωνιστών και των θυμάτων του Κυπριακού Αγώνα παρέδωσε στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλέξανδρος Μηλιώνης, κατά την επίσκεψή του στο γραφείο του.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, από την πλευρά του ευχαρίστησε για την τιμή από τους βετεράνους πολεμιστές της Κύπρου, εκφράζοντας για άλλη μια φορά τη συμπαράσταση του Δήμου Αμαρουσίου όσον αφορά στη διοργάνωση το φθινόπωρο συναυλίας στο Ο.Α.Κ.Α με τη συμμετοχή αγαπημένων Ελλήνων και Κυπρίων καλλιτεχνών.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο