Χαμόγελα ελπίδας μοιράζει η Χριστουγεννιάτικη ανθρωπιστική βοήθεια του Δήμου Αμαρουσίου σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες

Print Friendly, PDF & EmailΗ διευθύντρια του Σικιαρίδειου δημοτικού σχολείου, Σπυριδούλα Κατσαντώνη, ανάμεσα σε προσωπικό του σχολείου και του Δήμου Αμαρουσίου, κατά την παραλαβή της ανθρωπιστικής βοήθειας.
|download file .jpg 74Kb|


Κατά την παράδοση της ανθρωπιστικής βοήθειας του Δήμου Αμαρουσίου στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνος. Στη φωτογραφία η εκπρόσωπος της Κοινωνικής Υπηρεσίας της φυλακής, Ζωή Εμμανουέλα, με τον διευθυντή του ειδικού καταστήματος κράτησης νέων Αυλώνος, Παύλο Δουλάμη, και το προσωπικό του Δήμου Αμαρουσίου που διεκπεραίωσε τη μεταφορά.
|download file .jpg 161Kb|


Κοντά στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, με μία ακόμα πρωτοβουλία, βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Δήμος Αμαρουσίου, οργανώνοντας την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας σε φυλακές αλλά και στα παιδιά του Σικιαρίδειου Ιδρύματος στέλνοντας, παράλληλα, μήνυμα ανθρωπιάς και αγάπης στους αδύναμους συμπολίτες μας.

Με αφετηρία την κοινωνική ευαισθησία που διακρίνει κάθε δραστηριότητα και πρωτοβουλία του, ο Δήμος Αμαρουσίου και τις μέρες αυτές δείχνει εμπράκτως την αλληλεγγύη του προς τους  συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, συγκεντρώνοντας και αποστέλλοντας είδη ένδυσης, υπόδησης, παιχνίδια και δώρα στις φυλακές Αυλώνος, Κορυδαλλού αλλά και στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα, προσφορά των εργαζομένων της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας Wind. Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αμαρουσίου, η ανθρωπιστική βοήθεια έφτασε στον προορισμό της μαζί με τις ευχές όλων για «Χαρούμενες Γιορτές».

Ρουχισμός και υποδήματα διανεμήθηκαν στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνος, όπως και 30 παπλώματα, προσφορά του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών Αμαρουσίου «Αγία Μαρίνα». Αντίστοιχα, στα παιδιά του Σικιαρίδειου Ιδρύματος απεστάλησαν παιδικά ρούχα και παιχνίδια.

«Μετά το γεύμα αγάπης του Δήμου για τους άπορους συμπολίτες μας, χαρίζοντάς τους ζεστασιά και γιορτινά χαμόγελα, ο Δήμος Αμαρουσίου ανέλαβε τις μέρες αυτές ακόμα μία σημαντική πρωτοβουλία αγάπης και υποστήριξης προς τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Ο Δήμος μας με κάθε ευκαιρία θα συνεχίσει και στο μέλλον να επιδεικνύει το κοινωνικό, ανθρώπινο πρόσωπό του, στηρίζοντας πρωτοβουλίες που διέπονται από την ίδια φιλοσοφία. Ευχαριστώ τις υπηρεσίες του Δήμου για τον άρτιο συντονισμό της όλης προσπάθειας» δήλωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, και ευχήθηκε «αγάπη, ομόνοια και υγεία σε όλους τις μέρες αυτές και καθ’ όλο το 2011».

Τις ευχαριστίες τους προς τον Δήμο Αμαρουσίου και τον Δήμαρχο προσωπικά για την προσφορά προς τα παιδιά, εξέφρασαν μέσω επιστολής τους και οι διευθύντριες των ειδικών δημοτικών σχολείων του Σικιαρίδειου Ιδρύματος.

Η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας θα ολοκληρωθεί την παραμονή των Χριστουγέννων με τη διανομή 200 συνδέσεων καρτοκινητής τηλεφωνίας στις ανδρικές δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού, προσφορά της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας Wind.

Μετάβαση στο περιεχόμενο