Φλέγοντα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συζήτησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, υποψήφιος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης με τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς, νέο Πρόεδρο της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων Α. Παρίση

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου, υποψήφιος Πρόεδρος για την ΚΕΔΕ με το «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση» Γ. Πατούλης με τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς και νέο Πρόεδρο της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων  Αλ. Παρίση.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, υποψήφιος Πρόεδρος για την ΚΕΔΕ με το «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση» Γ. Πατούλης με το Δήμαρχο Δράμας Χρ. Μαμσάκο.


 


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς και νέο Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Ιονίων Νήσων κ. Αλέξανδρο Παρίση είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, υποψήφιος Πρόεδρος για την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) με το «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση» κ. Γιώργος Πατούλης σήμερα στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου και του πρώην Δημάρχου Κηφισιάς κ. Νίκου Χιωτάκη.     
   
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα φλέγοντα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μετά τις εγκάρδιες ευχές του κου Πατούλη στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων, με εστίαση στον τρόπο με τον οποίο θα ακούγεται η «φωνή» των μικρών Δήμων στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Κυρίως όμως, πως θα δοθεί στους μικρούς Δήμους η δυνατότητα εκπόνησης μελετών και εκτέλεσης έργων, καθώς είναι γεγονός ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε ανάλογη στήριξη στους μικρούς Δήμους.


Μετά το πέρας της εποικοδομητικής συνάντησης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε ότι «η στήριξη του κου Παρίση στο Αυτοδιοικητικό Κίνημα σχετίζεται ακριβώς  με το πρόγραμμα του Κινήματος, που προβλέπει ότι όλοι οι Δήμοι θα είναι ισότιμοι και πολλά θέματα που τους αφορούν θα αντιμετωπίζονται μέσα από το Ανώτατο Αυτοδιοικητικό Όργανο της χώρας μας, για να μπορέσουν να παρέχουν έργα υποδομής και ανάπτυξης  στην περιοχή τους που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.»


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο