Φιλανθρωπικό πασχαλινό Bazaar διοργάνωσαν η Ομάδα Αγάπης και η Ομάδα Δημιουργικής Απασχόλησης του ΚΑΠΗ για τη στήριξη των ευπαθών συμπολιτών μας

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των μελών και φίλων του ΚΑΠΗ στο φιλανθρωπικό πασχαλινό Bazaar, που διοργάνωσε η Ομάδα Αγάπης και η Ομάδα Δημιουργικής Απασχόλησης του ΚΑΠΗ, με σκοπό την στήριξη των ευπαθών συμπολιτών μας.

 Μέσα από μία πλούσια συλλογή χειροποίητων πασχαλινών δώρων, που επιμελήθηκε το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης, οι επισκέπτες του Bazzar πραγματοποίησαν πασχαλινές αγορές για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, συνεισφέροντας παράλληλα, στην υποστήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα Καλαντζάκη, παραβρέθηκε στην πασχαλινή έκθεση του ΚΑΠΗ, συγχαίροντας  τις ομάδες του ΚΑΠΗ και το προσωπικό για την ευαισθησία και την κοινωνική αλληλεγγύη τους προς το συνάνθρωπο. Παράλληλα, μετέφερε σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη και τις θερμές ευχές του για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα. 

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από το φιλανθρωπικό πασχαλινό Bazaar του ΚΑΠΗ


Στιγμιότυπο 2 από το φιλανθρωπικό πασχαλινό Bazaar του ΚΑΠΗ


Στιγμιότυπο 3 από το φιλανθρωπικό πασχαλινό Bazaar του ΚΑΠΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο