Φιλανθρωπική βραδιά με εικαστικές δημιουργίες για τις γυναίκες θύματα βίας διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στην φιλανθρωπική εκδήλωση του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού με εικαστικά έργα του Τμήματος Εφαρμοσμένων Τεχνών.
|download file .jpg 122 KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Ν. Πέππα, την εικαστική εκπαιδευτικό του Τμήματος Εφαρμοσμένων Τεχνών του Κέντρου Μαλβίνα Γραφάκου και την ζωγράφο – ερευνήτρια Έλενα Γραφάκου.
|download file .jpg 94 KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης προσφέρει το ιστορικό λεύκωμα της πόλης του Αμαρουσίου, ως αναμνηστικό δώρο στην κα Αγγ. Κωνσταντώνη ψυχίατρο ψυχοθεραπεύτρια για την συνεισφορά της στην εκδήλωση.
|download file .jpg 77 KB|Πλήθος πολιτών ανταποκρίθηκε στη φιλανθρωπική βραδιά που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού για τις γυναίκες θύματα βίας.
|download file .jpg 113 KB|


Μεγάλη απήχηση είχε η φιλανθρωπική βραδιά με εικαστικές δημιουργίες των μαθητριών του Τμήματος Εφαρμοσμένων Τεχνών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011.


Στην εκδήλωση με τίτλο ‘Του Κόσμου τα Φυλαχτά’, την οποία διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τα χειροποίητα φυλαχτά των μαθητριών θα διατεθούν σε φορείς και υποστηρικτικές υπηρεσίες για γυναίκες θύματα βίας.


Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε την εικαστική εκπαιδευτικό του Τμήματος Εφαρμοσμένων Τεχνών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κα Μαλβίνα Γραφάκου για την σημαντική συμβολή της στην επιτυχία της εκδήλωσης, ενώ συνεχάρη τα μέλη τμήματος για την εξαιρετική δουλειά τους γι’ αυτόν τον τόσο σημαντικό σκοπό.


Τη βραδιά πλαισίωσαν με πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο ο Πάνος Μπούσαλης στην κιθάρα και στο τραγούδι, ο Μιχάλης Μαριδάκης επίσης στο τραγούδι και ο συνθέτης Θοδωρής Ξιδιάς στο πιάνο. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο