ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2015: KEΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ«OI ΗΛΙΘΙΟΙ» του Νηλ Σάιμον

Print Friendly, PDF & Email

KEΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

«OI ΗΛΙΘΙΟΙ» του Νηλ Σάιμον

Είσοδος Ελέυθερη

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ώρα έναρξης 9.00μμ

Αίθριο Θέατρο στο Αμαλίειο (Λεωφόρος Κηφισίας 219)

 

Το Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ είναι ένα θεραπευτικό πρόγραμμα που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεξάρτησης. Λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 1990 στο κέντρο της Αθήνας, απευθύνεται σε ενήλικους χρήστες ναρκωτικών ουσιών και στις οικογένειές τους και ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων.

Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης του κοινού. Οι εκδηλώσεις αυτές αποτελούν βασικό τρόπο έκφρασης της φιλοσοφίας της. Συνήθως γίνονται σε κεντρικά σημεία της πόλης και σε χώρους πολιτιστικών και κοινωνικών αναφορών με στόχο την ενημέρωση του κοινού και την αλληλεπίδραση με την ευρύτερη κοινότητα.

 

Στο πλαίσιο αυτό, κάθε χρόνο δίδεται η προγραμματισμένη θεατρική παράσταση της ομάδας θεάτρου του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ. Μια θεατρική παράσταση που αποτελεί έργο των μελών της θεατρικής ομάδας του Κέντρου Οικογένειας, που τον τελευταίο χρόνο μέσα από τη συνεργασία, την ομαδικότητα και την επικοινωνία υποστηρίζουν την προσπάθεια απεξάρτησης του δικού τους ανθρώπου, από τον ρόλο του γονιού, του αδελφού και του συζύγου και δίνουν το δικό τους μήνυμα για έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Το θεατρικό τους έργο είναι «OI ΗΛΙΘΙΟΙ» του Νηλ Σάιμον. Μια κωμωδία που σατιρίζει τα κοινωνικά ήθη και τα πολιτικά συστήματα του 20ου αιώνα και το πώς η έλλειψη της γνώσης οδηγεί τους ανθρώπους στην εξαπάτηση, την υποταγή, τον φόβο και εν τέλει στην ηλιθιότητα … η οποία είναι … κολλητική αν δεν προσέξεις …

 

 

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2015

Διοργάνωση:         Epoca Productions

                                    Πάρνηθος 57-59, 11146 Αθήνα

                                    τηλ. 210.8611212

                                    email: info@epoca.gr

 

www.festivalmaroussi.gr

http://facebook.com/festivalmaroussi

http://twitter.com/festivalmaroussi

 

Δήμος Αμαρουσίου Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού

τηλ: 210.8056314

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων για την Epoca Productions:

Αντώνη Κοκολάκης

email: kokolakispr@yahoo.gr &  kokolakispr@gmail.com

Μετάβαση στο περιεχόμενο