Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου: 19 Ιουνίου έως 19 Σεπτεμβρίου 2015 , Αίθριο Θέατρο στο Αμαλίειο (Λεωφόρος Κηφισίας 219)

Print Friendly, PDF & Email

Ο πολιτισμός και η τέχνη έχουν την τιμητική τους στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2015. Ανανεωμένο, εκσυγχρονισμένο με καινούριες εγκαταστάσεις, μας καλεί στον υπέροχο χώρο του Αμαλίειου ιδρύματος και είναι έτοιμο από τις 19 Ιουνίου να υποδεχθεί τους χιλιάδες φίλους του και να σφραγίσει με ένα ποιοτικό πρόγραμμα το φετινό καλοκαίρι, 2015.

  Ένα πρόγραμμα πολυσυλλεκτικό που σκοπό έχει να ικανοποιήσει και τον πιο δύσκολο θεατή ώστε να βρει μια όαση πολιτισμού στον Δήμο Αμαρουσίου.

Με την ευκαιρία της έναρξης του φετινού Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, δηλώνει: «Και φέτος το Φεστιβάλ του Δήμου μας, σε έναν ανανεωμένο αλλά μαζί και γνώριμο χώρο, φιλοξενεί βραδιές γεμάτες με μουσική, κίνηση και ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές πολιτισμού στην πόλη μας. Θέλουμε κυριολεκτικά το Φεστιβάλ μας να τους αγκαλιάσει όλους, για αυτό και φέτος, προσφέρεται ένα πληθωρικό πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που σκοπό έχει να ικανοποιήσει όλες τις προτιμήσεις.
 

Θέλουμε ισότιμα όλοι να έχουν πρόσβαση στις εκδηλώσεις μας, για αυτό και έχουμε εξασφαλίσει ειδικές προνομιακές τιμές για τους συμπολίτες μας κατόχους ArtemisCard, ενώ και φέτος, βάσει κοινωνικών κριτηρίων, συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων θα διατεθεί δωρεάν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας. Σας καλούμε, λοιπόν, Μαρουσιώτες και μη, να βάλετε το Φεστιβάλ του Δήμου μας στο καλοκαιρινό σας πρόγραμμα».              

  

Στόχος του φεστιβάλ είναι να γίνει ένας πόλος έλξης με δημοφιλείς ποιοτικές θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες καταξιωμένων καλλιτεχνών αλλά και αποκλειστικές παραγωγές που θα φιλοξενηθούν μόνο στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου.

Το Φεστιβάλ Αμαρουσίου είναι έτοιμο από τις 19 Ιουνίου έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2015 να βάλει τη δική του σφραγίδα και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Εισητήρια προπωλουνται:

www.viva.gr  και στο τηλ. 11876

Στα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public, Seven Spots, Ianos, Reload Stores,  MediaMarkt

Στο Vivashop στο The Mall Athens

Στο ΤΡΑΜάκι, Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι

Στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9

Στο Αμαλιείο, Λεωφ. Κηφισίας 219 την ημέρα της εκδήλωσεης και βάσει διαθεσιμότητας
 

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2015

 

Διοργάνωση:  
       
Epoca Productions
 
Πάρνηθος 57-59, 11146 Αθήνα
 
τηλ. 210.8611212
 
email: info@epoca.gr

 

www.festivalmaroussi.gr

http://facebook.com/festivalmaroussi

http://twitter.com/festivalmaroussi
 

Δήμος Αμαρουσίου Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού

τηλ: 210.8056314
 

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων για την Epoca Productions:

Αντώνη Κοκολάκης

email: kokolakispr@yahoo.gr &  kokolakispr@gmail.com

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπα από τη Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2015 με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, τους καλλιτέχνες και τον παραγωγό Δ. Στρίγκο στο πάνελ.


Στιγμιότυπα από τη Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2015 με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, τους καλλιτέχνες και τον παραγωγό Δ. Στρίγκο στο πάνελ.


Στιγμιότυπα από τη Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2015 με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, τους καλλιτέχνες και τον παραγωγό Δ. Στρίγκο στο πάνελ.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα στους παραγωγούς της εταιρίας Epoca Δ. Στρίγκο, και Κώστα Λαζόπουλο, μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο