Φάρμακα και υγειονομικό υλικό συγκέντρωσε το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στον Ιερο Ναο Αναλήψεως Κυρίου Βρηλισσιων

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατουλης στη συλλογή
φαρμακων στα Βριλησσια.Ο Προϊστάμενος της ενορίας Πατήρ Αναστάσιος, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης, ο Δήμαρχος Βριλησσίων Κ.Ιωαννίδης, η φαρμακοποιός του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής Α.Παπαπροκοπιου, οι εθελοντές Χ.Δασκαλόπουλος, Κ.Περρέα, Β.Ζάμπου, Β.Παπαδοπούλου, και η δημοσιογραφος του ΣΚΑΙ Α.Παφιλη.


Αμείωτη συνεχίστηκε και στον Ιερο Ναο Αναληψεως Κυριου Βρηλισσιων η συμμετοχή των ενοριτών στις εκκλησίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για τη συγκέντρωση φαρμάκων στα πλαίσια της δράσης του ΣΚΑΙ «Όλοι μαζί μπορούμε και στην υγεία» του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ και του ΣΚΑΙ.


Ενορίτες κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των ανωτέρω φορέων, και ιδιαίτερα του Προϊσταμενου του Ναού Πατρός Αναστάσιου από αρχές της εβδομάδας για να προσφέρουν φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό με στόχο να σωθεί κάποιος ανασφάλιστος συμπολίτης τους που τα έχει ανάγκη.


Η δραση Όλοι μαζί μπορούμε και την Υγεία των ανωτέρω φορέων δίνει κάθε Σάββατο πολύιμο υγειονομικό υλικό και αναγκαία φάρμακα για να σωθούν πολλές ανθρώπινες ζωές στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής πολύτιμη.


Ο Προϊστάμενος της ενορίας Πατήρ Αναστάσιος, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης, ο Δήμαρχος Βριλησσίων Κ.Ιωαννίδης, η φαρμακοποιός του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής Α.Παπαπροκοπιου, οι εθελοντές Χ.Δασκαλόπουλος, Κ.Περρέα, Β.Ζάμπου, Β.Παπαδοπούλου, και η δημοσιογραφος του ΣΚΑΙ Α.Παφιλη


14 μεγάλοι σάκοι με φάρμακα και 2 ψυγεία με ινσουλίνες ήταν ο μέχρι τώρα απολογισμός της συγκέντρωσης των φαρμάκων που θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.


Τα φάρμακα μεταφέρθηκαν με όχημα της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και παρελήφθησαν από τους εθελοντές του ιατρείου, για να ακολουθήσει η διαλογή τους.


Στη συγκέντρωση φαρμάκων συμμετείχαν ο Προϊστάμενος της ενορίας Πατήρ Αναστάσιος, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης, ο Δήμαρχος Βριλησσίων Κ.Ιωαννίδης, η φαρμακοποιός του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής Α.Παπαπροκοπιου,οι εθελοντές Χ.Δασκαλόπουλος, Κ.Περρέα,Β.Ζάμπου, Β.Παπαδοπούλου,  και στελέχη της δημοσιογραφικής ζώνης του ΣΚΑΙ.  

Μετάβαση στο περιεχόμενο