Φάρμακα για το δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας: Πρωτοφανής η συμμετοχή των πολιτών στον Ιερό Ναό Αγίας Ζώνης στην Κυψέλη

Print Friendly, PDF & EmailΣυλλογή Φαρμάκων του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στον ΙΝ Αγ Ζώνης στην Κυψέλη.Ο Πατηρ Εμμανουηλ, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κος Πατούλης και οι ενορίτες του ΙΝ ΑγΖώνης στη Συλλογή Φαρμάκων.


Με το αίσθημα της αλληλεγγύης σε πολύ υψηλό επίπεδο, ξεπέρασε κάθε προσδοκία η αθρόα προσέλευση του κόσμου στη συγκέντρωση φαρμάκων στον Ιερό Ναό Ιερό Ναό Αγίας Ζώνης Κυψέλης το Σάββατο 2 Μαρτίου που έκαναν στα πλαίσια της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Υγεία» το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ.


Πολλές χιλιάδες φάρμακα συλλέχθηκαν από πολίτες που τα είχαν το σπίτι τους εκ του περισσεύματος τους, αλλά και από αγορές καινούριων εμβαλαγίων καθώς επίσης και από προσφορές των ίδιων των φαρμακοποιών της περιοχής.


Επρόκειτο για μία απρόσμενα μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, ο οποίος με ανεξάντλητο κουράγια και προθυμία, συνεχίζει κάθε Σάββατο να στηρίζει αυτή την ανθρωπιστική πρωτοβουλία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και του ΣΚΑΙ.
 
Οι σάκοι με τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό μεταφέρθηκαν με όχημα της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, Σεβαστουπόλεως 113, όπου γίνεται έγινε διαλογή και κατηγοριοποίηση.


Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στον 3ο όροφο, Δευτέρα-Παρασκευή, από τις 9.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι. Δέχεται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους. Προκειμένου να εξετασθούν, θα πρέπει να προσκομίζουν: 1)ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους 2)Βιβλιάριο Υγείας το οποίο έχει λήξει 3) Κάρτα ανεργίας, η οποία επίσης έχει λήξει.


Επίσης, το κοινωνικό Φαρμακείο του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής λειτουργεί Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ -1μμ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 38 47 374


Επόμενος σταθμός ο Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού  στο Γκύζη το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013.

Μετάβαση στο περιεχόμενο