Υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ το 7ο Διεθνές Τουρνουά RUGBY γυναικών –ανδρών στην Αρχαία Ολυμπία

Print Friendly, PDF & Email

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δήμαρχο Αμαρουσίου  Γ. Πατούλη είχε σήμερα το Προεδρείο του Αθλητικού Συλλόγου Ιπποκράτης RUGBY Χαϊδαρίου ο οποίος διοργανώνει το 7ο Διεθνές Τουρνουά RUGBY γυναικών –ανδρών στην Αρχαία Ολυμπία.

Στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΕΔΕ, ο Πρόεδρος Γ. Πατούλης έκανε γνωστό ότι η διοργάνωση θα είναι υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Το  7ο Διεθνές Τουρνουά RUGBY θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία στις 18 & 19 Απριλίου 2016 και τυγχάνει να συμπίπτει με την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας.

Το Τουρνουά θα διεξαχθεί στο Πελόπιο γήπεδο Αρχαίας Ολυμπίας και στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου. Στο Τουρνουά θα συμμετέχουν 8 ανδρικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής.

Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο Γ. Πατούλη συμμετείχε ο Πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου Ιπποκράτης RUGBY  Χαϊδαρίου, Ι. Δρακουλάκης και η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Χ. Καββάλα Δρακουλάκη.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από τη συνάντηση του κ.Πατούλη με το Προεδρείο του Αθλητικού Συλλόγου Ιπποκράτης RUGBY Χαϊδαρίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο