Υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ στην Αθήνα η διεθνώς αναγνωρισμένη διοργάνωση ιατρικού τουρισμού IMTJ Medical Travel Summit

Print Friendly, PDF & Email

 

Γ. Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ: «Πυλώνας ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας και κινητήριος δύναμη των τοπικών κοινωνιών ο Τουρισμός Υγείας»

 

Υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τις 21 έως τις 24 Μαΐου, το συνέδριο IMTJ Medical Travel Summit, μία διεθνώς αναγνωρισμένη διοργάνωση που έρχεται να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες του πολλά υποσχόμενου κλάδου του ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα.

Το συνέδριο που συνδιοργανώνεται από το International Medical Travel Journal και το Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ, απευθύνεται σε key opinion leaders και ανώτερα στελέχη του επιστημονικού χώρου της χώρας που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν ή ήδη δραστηριοποιούνται στον τομέα του ιατρικού τουρισμού και την παγκόσμια αγορά ιατρικής περίθαλψης.

 

Με αφορμή την πραγματοποίηση του Συνεδρίου στην Ελλάδα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ Γ. Πατούλης επισημαίνει τα εξής:

 

«Η σημαντική αυτή διοργάνωση που γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας θα δώσει την ευκαιρία σε κορυφαίους ομιλητές από όλο τον κόσμο να μοιραστούν με τους συμμετέχοντες όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου του ιατρικού τουρισμού και να βοηθήσουν όλους τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για να εξελίξουν τις ικανότητές τους και να ανταποκριθούν στα συνεχώς εξελισσόμενα δεδομένα.

Ως ΚΕΔΕ πιστεύουμε πως

Σε αυτή την κατεύθυνση αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση πως  η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει και μπορεί να αποτελέσει τον κεντρικό πυλώνα αυτής της εθνικής προσπάθειας και σε συνεργασία με την επιστημονική κοινότητα και τον κόσμο του επιχειρείν, να συμβάλλει στη διαμόρφωση του ανταγωνιστικού προφίλ και της διεθνούς προβολής των πακέτων ιατρικών υπηρεσιών τουρισμού της χώρας μας. Οφείλουμε όλοι να ενώσουμε δυνάμεις και να αναλάβουμε δράση. Αυτοδιοίκηση. Ιατρικός Κόσμος. Επιστημονική Κοινότητα. Για να προσφέρουμε νέες θέσεις εργασίας. Για να σταματήσουμε την «αιμορραγία» από τη φυγή νέων κυρίως επιστημόνων μας στο εξωτερικό. Για να εισφέρουμε στο εθνικό στοίχημα να επιστρέψει η ανάπτυξη στη χώρα μας».

Το IMTJ Medical Travel Summit, διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία τρία χρόνια στην Κροατία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, παράλληλα με τις πολυάριθμες ευκαιρίες ανάπτυξης σχέσεων, τόσο σε ατομικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο με φορείς και ισχυρούς παράγοντες του ιατρικού τουρισμού παγκοσμίως. Στόχος της διοργάνωσης είναι η δημιουργία νέων διαύλων προώθησης των υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών.

Το Συνέδριο θα φιλοξενηθεί από την Δευτέρα 21 έως την Πέμπτη 24 Μαΐου  στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens.

Μετάβαση στο περιεχόμενο