Υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και του Δήμου Αμαρουσίου και με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το διαβήτη, το 1ο διαδραστικό σεμινάριο για το σακχαρώδη διαβήτη

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σακχαρώδη Διαβήτη, διοργανώνεται το 1ο  διαδραστικό σεμινάριο,  υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και του Δήμου Αμαρουσίου και με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το διαβήτη (ΕΛΟΔΙ).

Το διαδραστικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, στις 11 το πρωί, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Μητροπόλεως), με ελεύθερη είσοδο.

Εκεί οι ειδικοί στον τομέα του Σακχαρώδη Διαβήτη, Νικόλαος Τεντολούρης, Χρήστος Σπ. Ζούπας, Ασημίνα Μητράκου και Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, θα παρουσιάσουν τις σύγχρονες εξελίξεις στην αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία της σημαντικής ενημερωτικής αυτής  εκδήλωσης σημειώνει:
«Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που συμβάλει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για τον σακχαρώδη διαβήτη, που στη σύγχρονη εποχή έχει ιδιαίτερη αυξητική τάση. Η ενημέρωση, η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες για τη διατήρηση και προαγωγή της υγείας μας.»

Αφιερώστε λίγο χρόνο από τη ζωή σας για τη ζωή σας και δεν θα το μετανιώσετε. Συμφιλιωθείτε με το σακχαρώδη διαβήτη και μάθετε ότι, στην εποχή μας, ο Σακχαρώδης Διαβήτης δεν είναι αρρώστια, αλλά τρόπος ζωής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο